2777
2789
عنوان

آقا من خسته شدم دگ

307 بازدید | 29 پست

هرروز بحث هرروز دعوا

توخونه بیرون همه جا

امروز این همه راهو رفتیم برا آقا لباس بخریم برا عید بعد دعوا کردیم بدون خرید برگشتیم

سر هر بحثم ک آخرش میرسه ب طلاق

یا اون میگ یا من

ب من از راننده تاکسی و ...تشکر نکن موقع پیاده شدن و...بعد خودش هیچ مونثی رو رد نمیکنه همه رو از دم نگا میکنه

واااااااای 

اینجوری پیش بره زندگیم سکته میکنم من

هرررررررروز دعوا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم طلاق زندگی که همش دعوا باشه هم آینده خودتونو هم آینده بچتونو نابود میکنید سریع یه راه حل اساسی پیدا کنید که به تفاهم برسید

وسیع باش و سربه زیر ،تنها باش و سخت پذیر ،خمیر ما را با محبت و ادب سرشته اند

تورو خدا وسط این همه مشکلات که خودمون توش تقصیری نداریم و برامون پیش اومده  حداقل زن و شوهرا باهم دوست باشید 

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

وااا چه حرفا بگو اگ نگا کنی من مردا دیگ رو نگا میکنم حرف بزنی منم حرف میزنم چه فرقی بین منو تو هست بهش بگو اگ بدت میاد اول خودت باید رعایت کنی وگرنه من همینم ک هستم،حرف طلاقو نزن عادی میشه براتون 

هی روزگار همینو بگو خاهر خسته شدم دگ 

خدا کمکت کنه عزیزم چون نمیدونم دقیقا مشکلتون چیه ارزو میکنم به یه زبان و راه حل  مشترک برای حل مسائلتون برسید

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
وااا چه حرفا بگو اگ نگا کنی من مردا دیگ رو نگا میکنم حرف بزنی منم حرف میزنم چه فرقی بین منو تو هست ب ...

میگ نگاه کن اگ نگا کنی از زندگی ناامید میشی ینی میگی اینا خوبن مال من فلانه

میگم مگ تو نگا میکنی همچین تفکری داری میگ مهم اینه زن کار کنه زشتم بود بود  میگم مگ من زشتم میگ خب نگا کن از ۱۰ نفری ک رد میشن ۹ تاش از تو بهترن خیلی خودشیفته ای

میگم خب من ک نمیگم خوشگلم تازه من میدونم کی  جطوریه و واقع بینم حداقل تو باید نگی ک من زشتم(منم خوبما بد نیستما خوبم نمیگم خوشگلم ولی زشت نیستم)

سریع حلش کنید حیفه زندگیتونو تلخ کنید من اگه بودم بچه دار نمیشدم

منم قصدشو ندارم فعلا

باورکنید هرروز میگم تلاش ی طرفه ک نتیجه نمیده آخه

هرحرفی میزنه روز بعد انگار ن انگار انتظار داره منم مث خودش باشم ولی نمیتونم من نمیتونم فراموش کنم اون همه توهین و فحش و ...رو