2777
2789
عنوان

ده روز دیگه زایمانمه راهنماییم کنین که الوده نشم ک ر ون ا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم حال تو رو دارم همش دعا میکنم زودتر زایمان کنم ولی هیچ دردی ندارم طبیعی هستی یا سزارین&nbs ...

طبیعی هستم تورو خدا بیمارستان مواظب باش دستهاتو به صورت خودت وبچت نزنی به سینه هات نزنی مگه اینکه ضد عفونی کرده باشی خیلی شرایط ما سخته

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خیلییی ستگین شدم نه میتونم راه برم نه بشینم نه بخوابم وقتی میخوابم استخون ران پام فلج میشه میخام جون ...

دقیقا انقدر رون پام درد میگیره که انگار عضلاتش منقبضه 

بچمم خودشو انقدر میکشه که قشنگ پاهاش معلومه تمام له کرده دل و رودمو.کلا خوابم زیره ۵-۶ساعته از بس باید پاشم برم دستشویی دیگه کلافه شدم این اخراش.

خیلی نگرانم اما چاره ای ندارم جز رفتن 

شوهرم میگه حق نداره هیچکسی به خودت و بچه نزدیک بشه حتی روبوسی چه بیمارستان چه توخونه 

انشالله به سلامتی زایمان کنی  منم طبیعی ولی هیچ درد وعلایمی از زایمان ندارم

دوس دارم سیزده رجب بشه اسمش هم امیر علی خوده امام علی ع نگه دارمون باشه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
طبیعی هستم تورو خدا بیمارستان مواظب باش دستهاتو به صورت خودت وبچت نزنی به سینه هات نزنی مگه اینکه ضد ...

اره خیلی سخته 

ما شهرمون کوچیکه دکترم میگفت هنوز نیومده توشهر

میگفت تو بیمارستان مورد مشکوک نداریم 

منم دعا میکنم تا قبل اومدن ویروس برم بیمارستان وبیام

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
دوس دارم سیزده رجب بشه اسمش هم امیر علی خوده امام علی ع نگه دارمون باشه

انشالله هرچی میخوای همون باشه 

اسمشم قشنگه خوشنام باشه

وای نه اینقد سنگینم....ده روز دیگه هم دیره واسم خسته شدم

عزیزم سعی کن مراحل اول رو تو خونه بگذرونی و و قتی دیگه واقعا نتونستی تحمل کنی  بری  زایمان.

بعدش هم هر چه زودتر خودت رو مرخص کن اگه مشکل خیلی حادی  نداشتی 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
دقیقا انقدر رون پام درد میگیره که انگار عضلاتش منقبضه  بچمم خودشو انقدر میکشه که قشنگ پاهاش مع ...

وای خیلی سخته منم همینم مدام با این شکم بزرگ دستشوییم خسته شدم استرس بیمارستان هم که دارم از الوده بودنش میترسم دعای حرز امام رضا رو سرچ کن بنویس واسه خودت وبچت کرونا نگیرین

تا ۴۰ هفته میگن طبیعیه  والا جایی دیده بودم گفتن روغن کرچک برای شروع درد خوبه اما خودم میترسم ...

روغن کرچک منم میترسم ولی پیاده روی میکنم 

رابطه هم کم دارم شوهرم میترسه خطر داشته باشه 

وای خیلی سخته منم همینم مدام با این شکم بزرگ دستشوییم خسته شدم استرس بیمارستان هم که دارم از الوده ب ...

خدا فقط آخر و عاقبتمونو بخیر کنه 

انشاالله به راحتی و سلامت زایمان کنی برگردی خونت 

ممنون از راهنماییت😘

اره خیلی سخته  ما شهرمون کوچیکه دکترم میگفت هنوز نیومده توشهر میگفت تو بیمارستان مورد مشکوک ن ...

انشالله که به خوبی زایمان میکنی❤❤❤