2777
2789
چه خوب

امضات لایک😢

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زود ازدواج کردی؟ بنظرت نسلای جدید مثل زمون مادربززگا زود ازدواج نمیکنن ، در حالی که نیاز بشر امر ...

چون عاشق شوهرم بودم و برعکس بقیه من با عشق ازدواج کردم و همچنین درسمم تموم شده بود 

من واین بوم نقاشی....🎨♥️
چون عاشق شوهرم بودم و برعکس بقیه من با عشق ازدواج کردم و همچنین درسمم تموم شده بود 

منظورم دانشگاهه... آخه ۲۲ میشه کارشناسی دیگه.

شوهرت چند  سالشه؟ 

عشق یعنی چی؟

معیارت برای انتخاب همسر چی بوده؟

چقدر برات طلا خریدن؟ مهریت چیه؟

شوهرت چقدر شخصا برات هدیه خریده؟

حرف دل😔

دقیقا😔

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         
منظورم دانشگاهه... آخه ۲۲ میشه کارشناسی دیگه. شوهرت چند  سالشه؟  عشق یعنی چی؟ معیارت بر ...

بله من‌چون رشتم فنی بود ۲۱ سالگی لیسانس گرفتم چون پیش نداشتم ویکسال زودتر دانشگاه رفتم.شوهرم ۲۶ سالشه.یک  سرویس زمان عقد .خیلی زیاد خریده قابل توضیح نیست.۴۱۴ تا

معیارم واسه انتخاب همسر اول صداقت بعدا قیافه بعدا پول

من واین بوم نقاشی....🎨♥️

بچهای گل شبتون بخیر

من گاهی عکاسی میکنم گفتم اگه موافق باشین عکسایی ک گرفتین و تو گوشیتون خاک میخورن برای آیدی من بفرستین من ب اشتراک بزارم تو کانال ایشالله اگه استقبال زیاد بود جایزه هم میزاریم برای بهترین عکسها ❤📷

دوستای گلم ب کانالم بیاین کلی متن و عکس برای استوری و پروفایل دارم عکسا بعضیاشون کاره خودمه شما هم اگه عکس جذابی گرفتین بفرستین برای من تا ب اشتراک بزارم

@banoye_bi_neshan