2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 193 پست
واقعاً چرا با همچین ادم وحشی ای زندگی میکنید؟😐😐😐😐بچه هارو بذار براش برو سراغ زندگیت چرا کوچیک می ...

فکر میکنی تو  خونه پدری کسی منتظرته؟؟

همه بخاطر اسودگی خودشون ترو دادن ب شوهرت.....

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشد دیر تر ازدواج کنی..... اینا دختر کم سن میگیرن که راحت کتکش بزنن

اخه عزیزم چه ربطی ب سن‌و سال داره الان همین حیوون اگ زنش سی ساله چهل ساله هم بود بازم میزدش ادمی ک بویی از انسانیت نبرده براش سن و سال فرقی نداره متاسفانه😢

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
اره شما راست میگی

چی شما راست میگی ؟ خب نمیتونستی اتو کنی ؟ باید چون شوهرت درک نداره خودتو سختی میدادی و از ته دل درد میکشیدی که همسرت راضی باشه ازت کتکت نزنه ؟ میخام صدسال راضی نباشه چنین مردی . 

ب پدرت چرا نزاشتی زنگ بزنه؟اشتبا از اون بود اونوق تو چرا التماس کردی زنگ نزنه؟

میومد منو تو اون وضع میدید؟

حقو ب شوهرم میداد قطعا.

اره کوتاهی از من بود

حقم بود

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
شما همونی هستی که گفتی بابات 70 سالشه و هرزه گری میکنه هنوز ؟؟؟

نه بابا، فقط با زبون تندش نیش میزنه بابام

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
اخه عزیزم چه ربطی ب سن‌و سال داره الان همین حیوون اگ زنش سی ساله چهل ساله هم بود بازم میزدش ادمی ک ب ...

ربط داره ....

دختر کم سن و سال نمیفهمه کی رو انتخاب میکنه با احساس جلو میره. بعضیا شانس میارن در میرن و بعضیا قربانی میشن

میومد منو تو اون وضع میدید؟ حقو ب شوهرم میداد قطعا. اره کوتاهی از من بود حقم بود

قت بود؟چون ی پارچه رو اتو نکردی حق و ب شوهرت میداد؟

یروز حقیقت دهن ب دهن‌میچرخع و حکایتی میشع ک همع شنیدن/♡