2777
2789
عنوان

خدا صبرش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 30 پست
۸ جلسه روانشناس بردا بی تاثیر بوده  متخصص هم برده سونوگرافی هم کرده گفته سالمه فقط اضطراب داره

اسفنگتر مقعدش رو معاینه کردن؟شاید مشکل داره خب.

۸ جلسه مشاوره کافی نیست.

باید ادامه بده درمانش رو.با یه روانشناس خوب

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفنگتر مقعدش رو معاینه کردن؟شاید مشکل داره خب. ۸ جلسه مشاوره کافی نیست. باید ادامه بده درمانش رو. ...

اخه سالم بوده تا ۱۱ سالگی یه دفعه اینجوری شده 

میگفت خدا دیده من تو زندگیم مشکلی ندادم داره اینجوری امتحانم میکنه

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....
آخه چطور میشه با وجود سالم بودن همچین رفتاری ازش سر بزنه😨😨😨شاید با مادرش لج یکنه

اتفاقا منم گفتم همینو بهش ولی اینقدر مستاصل و بی چاره بود که دیگه نمیفهمید چه کار کنه

حتماراضیش کن ببره دکتریاباهاش حرف بزن بگومنم میام باهم ببریم دکترگناه داره 

چه جور دکتری ؟؟چه تخصصی؟؟؟روانشناسی یا پزشک مربوط به گوارش

اخه سالم بوده تا ۱۱ سالگی یه دفعه اینجوری شده  میگفت خدا دیده من تو زندگیم مشکلی ندادم داره ای ...

باید بره پیگیری کنه.یا مشکلش منشا روانی داره یا فیزیکی یا هردو.

به هر حال یه منشا و دلیل خاصی داره تا اون دلیل رو پیدا نکرده باید ببرتش پیش متخصص های مختلف.

نمیشه که دست رو دست گذاشت.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
اتفاقا منم گفتم همینو بهش ولی اینقدر مستاصل و بی چاره بود که دیگه نمیفهمید چه کار کنه

واقعا خدا صبرش بده.ببین چی میکشه که به مرگ عزیزش راضی شده.من که خیلی دلم گرفت برا هردوشون😟😟

واقعا خدا صبرش بده.ببین چی میکشه که به مرگ عزیزش راضی شده.من که خیلی دلم گرفت برا هردوشون😟😟

امشب واسشون دعا کن عزیزم هم اون بچه داره داغون میشه هم مادرش

باید بره پیش متخصص گوارش احتمال داره اسفنگتر روده مشکل داشته باشه با دارو و یه سری ورزش ها مشکل حل م ...

پیش اورولوژی برده گفته اعصاب لگن یه مقدار ضعیفه ولی کار خاصی نداره باید صبر کنی بزرگ بشه

بچه سالم و بزرگش رو میگه میخام ایزی لایف کنم لا اقل خونه تمیز بمونه

باید بره پیگیری کنه.یا مشکلش منشا روانی داره یا فیزیکی یا هردو. به هر حال یه منشا و دلیل خاصی داره ...

خیلی دکتر برده ولی همه گفتن سالمه احتمالا ریشه فکری و ذهنی داره 

روانشناس هم نتونسته در بیاره مشکل اصلی کجاست الکی هی میگفته بیاین

خودش میگه پسرم اشک میریخته به دکتر نگو من تو لباسم پی پی میکنم ابروم میره

احتمالا چون میگید فیلم ناجور دیده خود ... نداشته؟ چون بچه ها از سر کنجکاوی بعضی وقتا از این کارا می ...

منم همین فکر رو کردم 

میگه شدیدا اهنگهای ت ت ل و رو گوش میکنه و حموم طولانی میره

اگه این باشه ادم باید چه کار کنه واقعا

زوده واسه بچه تو این سن

البته پسرش زود به سن بلوغ رسیده سیبیلهاش در اومده

من حتی گفتم ممکنا بهش ت ج ا و ز شده باشه که این مساله واسش با وجود اومده