2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته

92 بازدید | 13 پست

امشب خیلی دلم گرفته بچه ها.نمیدونم چجور شد اتفاقی فهمیدم شب آرزوهاست.چندساله زندگیم شده یه کلاف سردرگم و گره پشت گره.خیلی بدم میاد انرژی منفی ب کسی بفرستم اما واقعا امشب دلم میخواست بیام اینجا بخوام ک برای هم دعا کنیم.خیلی سخته ک هر چی تلاش کنی ک گره های زندگی بازبشه اما کورتر بشن.

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه کسی هم نخونه.مینویسم برای خدا خدایی ک شاهد همه ی ماهستش.یاعلی خودت برای کسایی ک بچه میخوان کار میخوان خونه میخوان سلامتی میخوان آرامش میخوان پول میخوان واسطه شو بهش برسن.کسایی ک آبرو وعزت میخوان و کلی دردمند ک دردشون دوا بشه

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
چشم عزیزم شمام مارو دعا کن انشالا ب زودی گره های زندگیت باز بشن

ان شاالله.همچنین عزیزدلم

من برای ارامش دل همه دعا کردم امیدوارم روزهای خوب بیاد برای همه😳

آمین

انشالا که به خواسته هات میرسی عزیزم. منم دعا کن

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

منم دعاکنید خیلی خستم دیگه دعا کنید به کسی که دوسش دارم برسم 🙏💙💚😭💙💙

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
دعا میکنم صلح و صفا تو کل دنیا رایج بشه غمی تو دل هیچکی نباشه  روزی برسه همه ارامش داشته باشیم ...

ان شاالله.بحق حضرت علی غم توو دل کسی نباشه

انشالا که به خواسته هات میرسی عزیزم. منم دعا کن

ان شاالله.امیدوارم تنت سالم لبت خندون باشه

منم دعاکنید خیلی خستم دیگه دعا کنید به کسی که دوسش دارم برسم 🙏💙💚😭💙💙

ان شاالله اگه صلاحته بهش برسی

استارتر عزیز ان شاالله حاجت رواشی وبه همه خواسته های زندگیت برسی الهی آمین 🙏💙💚🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
استارتر عزیز ان شاالله حاجت رواشی وبه همه خواسته های زندگیت برسی الهی آمین 🙏💙💚🌹

همچنین عزیزدلم.تنت سلامت و لبت خندون همیشه