2777
2789
عنوان

ناخنک

2718 بازدید | 13 پست

سلام میدونید چطور ناخنک درست کنم 

الان پوستش کردم ولی نمیدونم چطور دمش کنم 

بچه ام ۶ماهشه خیلی زیاد دلش یوبس شده ببخشید بی ادبی  میشه ولی امروز بعد یه هفته شکمش کارکزد خون توش بوود هنوزم زور میزنه...دلش درد میکنه 

معلم ادبیات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچع ٦ماهه ناخنك ميخواي بدي؟؟؟؟

نمیدونم چیکارش کنم با این مریضی ام که اومده میترسم ببرمش دکتر ...دختر خاله ام بچه اشو از عماهگی ناخنک میداد

معلم ادبیات 
ناخنک چیه

یه گیاه که طبع سرد داره برای وقتی که بچه اولین روزها زردی میگره میگن مامان بخوره شیرشو بده به بچع زردیش خوب میشه ....برا یوبست  هم انگا خوبه ...توی سیسمونی ها میدن 

معلم ادبیات 
ببين يچع اينطوري ميشه تازه به غذا افتاد مزاجش عوض شد

یعنی چی ؟؟؟ببخشید متوجه نششدم تازه تو ۶ماه رفته ۱هفته برنجدادم الان ۳روزم حریزه بادومش دادم اینطوری شد 🤯🤯😥😓

معلم ادبیات 
یعنی چی ؟؟؟ببخشید متوجه نششدم تازه تو ۶ماه رفته ۱هفته برنجدادم الان ۳روزم حریزه بادومش دادم اینطوری ...

اوه ديگه غذا خور شده شكمش سفت شده بعدش يهو حريره نده سنگينه

هفته اول فقط لعاب برنج ميدادي اونم روزي دو ق چ بعد فرني با شير خشك يا شير خودت اصلا با شير گاو نده

بگو ببينم خون تو مدفوعش به شكل رگه هاي صورتي بود؟