2777
2789
یعنی حس میکنم چیزی که خوردم سر معدم مونده و نمیره پایین 

موقع مدفوع كردن هم اذيت ميشى؟

عزيزم آروم عذا بخور و قشنگ بجوش 

نوشابه هم براى هضم غذا خوبه

يه تريلى آرزو موند رو دلمون آقاى قاضى🙃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر کنم از استرسه...برو آبلیمو بخور....منم اونجوری شده بودم بعد غذا آبلیمو خوردم خوب شدم احساس میکردم معدم پر هس آویزون شده هضم نمبشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عزیزم فکر کنم از استرسه...برو آبلیمو بخور....منم اونجوری شده بودم بعد غذا آبلیمو خوردم خوب شدم احساس ...

آره دقیقا همینجوریه.شمام ببخشید تورو خدا اینو میگم حس میکردید میخواید بالا بیاری ولی نمیشه؟

ابجی من همینطور بود دقیق ۴ماه پیش رف دکتراندسکوپی مشکل روده داشت اما نمدونم کدوم شهری تهران بهتره اون مشهد گفتن جراحی اما تهران با دارو بهترشده میگف یبوستم شده ودقیق مشکل شما، اگه ادامه داره حتمن برو ک الان درمان شی

آره دقیقا همینجوریه.شمام ببخشید تورو خدا اینو میگم حس میکردید میخواید بالا بیاری ولی نمیشه؟

آره انگار مثل حامله ها شده بودم تهوع داشتم اما استفراغ نمیومد....برو الان دوقاشق آبلیمو بخور تا صبح حالت خوب میشه ...فردام اونجوری شدی بخور حتما خوب میشی ...من دوروز خوردم خوب شدم ....من دوتا به اندازه در بطری آبلیمو خوردم هردفعه حالم خوب شده هضم شد انگار غذاها

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اره عزيزم منم همين مشكلو دارم چه بسا بيشتر

اول سعي كن باارامش غذا بخوري 

وعده هاتو بيشتر كن حجم غذاتو كمتر كن

غذاهايي مثل كباب ماكاراني قرمه سبزي كه اذيتم ميكنن 

من معده دردم ميگيرم شديد شديد سعي كن بعد از غذا دراز نكشي يكم تحرك داشته باش مثلا ابليمو به هضم غذا كمك ميكنه 

از غذات كه گذشت مثل خاكشير و جوشونده ي تخم بارهنگ ونعنا استفاده كن كه رونده هستن انشاءالله زود خوب بشي 

نه من شکمم کار میکنه آخه یوبوست ندارم 

عزیزم تو آبلیمو رو بخور امتحان کن بعد خوب شدی انشالله...برای حاجت خواهرم دعاکن 😄😄

استرس و نگرانی نداشته باشید، طبع معدت سرد شده لطفا یه مدت از خوردن خوراکی خام و میوه و ادویه جات خودداری کن، خوراکی کاملا پخته بخور و خوب اونو بجو، نعنا هم دم کن و بخور

خدا کنه بمیرم الهی آمین
امیدوارم خوب شم خیلی میترسم 

نه نترس من دقیقا اینجوری بودم با دوبار آبلیمو خوردن بعد غذا خوب شدم دو روز امتحان کن خوب میشی مطمئن باش