2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که بهتون زده شده چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 65 پست
چه خوب من هر کسی ازم انتقاد کنه آدم بدتری میشم،من با تشویق و مهربونی و زبون نرم خوب میشم پیشرفت میکن ...

وای خدایا چقدر شوهرت شبیه نامزد سابق منه😳عزیزم فکر کنم همسرت اختلال شخصیت دارن چون من بعد جدایی حالم خیلیییی بد بود و تحت نظر روانپزشک بودم و پیاماش و حرکاتشو می گفتم گفت خدا بهت رحم کرده خودتو نجات دادی الان گفتی حرفاشو انگار نامزد منو توصیف کردی،،ان قد اعتماد بنفس منو ازم گرفته بود یکسال طول کشید تا خوب شدم مثلا ببخشید اینجا میگم ولی یبار تو جمع جلو همه گفت ملانی پیر بشه باید سینه هاشو بکنه تو شلوارش😢درصورتی که من اصلا چاق نیستم و اندامم همه میگن عالیه

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بی توجه باشم بهش محل نذارم نمیتونم احساساتی ام کلا،دو ماهه عروسی گرفتیم هر شب با گریه میخوابم ...

چرا آخه عزیزم.شما ک حالا اول ازدواجتونه.😦

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
امشب تو یه تاپیکی ک البته تاپیک ترکید .. ب   @fati_011     گفتم فاطی روغن نباتی .. ...

عزیزممممممممم

ببخشید اگ ناراحت شدی

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...

حرف تلخ زیاد شنیدم‌ولی چند روز پیش یکی اینجا تاپیک زد گفت بچه های آی وی افی حروم زاده هستن قلبم تیر کشید از حرفش گفتم همه زندگیمو خرج کردم آرزومه یکی از همین حروم زاده ها بیاد تو زندگیم برام استیکر خنده فرستاد.

یک بار با همسرم رفته بودیم رستوران و داشتیم غذا می خوردیم که یک کودک هفت، هشت ساله با ظاهر نا مرتب و لباس های پاره که فریاد می زدند کودک کاره وارد رستوران شد و می خواست از سرویس بهداشتی استفاده کنه که یکی از افراد که گویا از کادر مدیریت بودن، لباسش رو به طرز چندش واری گرفت و گفت

"گمشو بیرون بچه گدا"

زمانی که ای جمله رو شنیدم احساس کردم سرب داغ ریختن روی سرم

و دومین بار زمانی بود که با همسرم تماس گرفتم تا احوال و اوضاع رو جویا شم، که گفتن واقعا بد

(توی بیمارستان فعالیت می کنن)

از ته قلبم ناراحت شدم. هم برای ایشون و هم برای مردمم.

وای خدایا چقدر شوهرت شبیه نامزد سابق منه😳عزیزم فکر کنم همسرت اختلال شخصیت دارن چون من بعد جدایی حال ...

دقیقا احساس میکنم بیماره و منو بیمار کرده برای خونه چهار تا چیز میخره منت میزاره سرم که چرا من بخرم چرا من بلد کنم،رفتیم فروشگاه سه تا کیسه شد وزن میکنه سنگین رو میده دست من

حرف تلخ زیاد شنیدم‌ولی چند روز پیش یکی اینجا تاپیک زد گفت بچه های آی وی افی حروم زاده هستن قلبم تیر ...

بیخیال توروخدا گلم این چه حرفیه علم پیشرفت کرده و برای خدمت ب بشریته اون آدم مریض بوده این حرفو زده

راستی نگران نباش و یکم ریلکس باش و یه مدت برای بارداری بیخیال بشو بدترین چیز استرسه،دخترعموی من بعد از15 سال ناباروری و سقط دوقلوهای کاشته شدش پیش دکتر افلاطونیان یزد خودش خودبخود باردار شد اونم سه قلو

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
دقیقا احساس میکنم بیماره و منو بیمار کرده برای خونه چهار تا چیز میخره منت میزاره سرم که چرا من بخرم ...

ببین دوست خوبم من در جایگاهی نیستم بگم مثلا جدا شو ولی حتما تو اینترنت بزن درباره این اختلال بخون و اگر تونستی ببرش دکتر چون پزشک من گفت این افراد باید دارو تا اخر عمر مصرف کنن و متاسفانه احتمال انتقال این بیماری ب بچه هاتونم50 درصده،،حداقل نتونستی دکتر ببریش درباره این اختلال حسابی مطالعه کن یکسری ترفند واسه مقابله با این رفتارها و جلوگیری کردن از خورد شدن خودتون داره

خدا رو شکر شنبه آینده انتقال جنین دارم😢

قربون دلت برم ایشالله بزودی مامان میشی خدا خیلی بزرگه سعی کن آروم باشی و حسابی ب خودت برسی که نی نی ت اتفاقی براش نیفته،،امیدتو از دست نده تو قراره مامان بشی از الان تمرین کن قوی و قویتر بشی😘