2777
2789
شوهرم رفته دو کیلو و نیم پسته تر خریده زیاده میخوام بو بدم با آبغوره ولی نمی دونم میشه دستورش رو بگین که اینا هدر نرن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خونتون آفتابگیر هست وآفتاب شدید دارید پسته هاتو پوست روشو بگیر پهن کن تو سینی دو روز بذار تو آفتاب شدید تا خشک بشه سپس تو ماهیتابه بریزی حرارت بسیارکم نمک و آبلیمو و آب زعفرون دم کشده میریزی روش و تند تند بهم میزنی تا بخوردش بره و خشک بشه.اگه هم آفتاب نداری بتید تو ماکروفر اول خشکش کنی چند دقیقه رو باد گرم
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
بعدش مثل بالا بانمک و آبلیمو اگه دوستداشتی بو بده مثل بالایی.و در مورد خلال پسته تمام پوستای پسته رو گرفته میمونه خود پسته سبز با یک فشار کوچولو به دو قسمت نقسیم شده و با چاقو خلتل میکنیم تو سینی پهن کن دو دقیقه تو ماکروفر خشک میشه یا یک روز زیر آفتاب یا یک شب تا صبح بذار لب پنجره صبح خشک شده
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
پسته رو پوست کن بشور بزار تو افتاب دو روز خشک شه بعد تو سینی فر پهنشون کن یه استکان ابغوره یا ابلیمو با نمک مخلوط کن بریز روشون بزار تو فر با دمای 180 بپزه من اینجور درست میکنم یکم صورتیم میشه با بلیمو البته

سلام.

خیلی راحته. حتی میشه با پوست تازه پسته مربا هم درست کرد. من تو سایت مای آجیل دیدم.

روش خشک کردن، بو دادن، طرز تهیه مربا پوست پسته و خلال پسته رو کامل آموزش میده.

لینکشو میذارم براتون:

https://myajil.com/blog/2-روش-فوق-العاده-نگهداری-پسته-تازه/