2777
2789

الهی خداوند آرزوهای همتونو برآورده کنه 😭😭😭

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

🌺 در شب لیله الرغائب دعای برای شما بزرگواران🌺

💐پروردگارا

🌸در جمع ما اگر کسی بیمار است از خودش، خانواده اش بحق بیمار کربلا شفای عاجل عنایت بفرما

🌸در جمع ما اگر خواهری اولادی ندارد بحق علی اصغر (ع) اولاد سالم و صالح عنایت بفرما

🌸در بین ما هرکس آرزوی زیارت دارد در دنیا زیارت اهل بیت (ع) و در آخرت شفاعت اهل بیت (ع) روزی اش قرار بده

🌸دربین ما اگر مادری جوانی در خانه دارد بحق جوانان کربلا به راه راست هدایت کن و مشکل ازدواج وبیکاری جوانانمان رفع بفرما

🌸بحق موسی بن جعفر(ع) زندانیان آزاد و به آغوش خانوادهاشان برگردان

🌸بحق مسافران کربلا سفر مسافرین بی خطر بگردان

🌸در بین ما اگر مادری مسافر کوچولویی در راه داره ان شاءالله به سلامتی فارغ بشه وخودش و فرزندش را در پناه خودت حفظ بفرما

🌸پروردگارا همه ی ما را از غرور و حسد و خودخواهی و لذت های حرام دنیا دورکن و درپناه خودت حفظ بفرما

🌸دعای خیرما،درحق دوستان و دعای خیر دوستان درحق ما به آمین اجابت برسان

🌸هرکه را ما از دعای خویش فراموش کردیم یارب تو از فضل و بخشش ورحمت خویش فراموش نکن

🌸💚آمـیــن ای رب  مهـــربان💚🌸

💚اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💚

🍃🌺

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🌺 در شب لیله الرغائب دعای برای شما بزرگواران🌺 💐پروردگارا 🌸در جمع ما اگر کسی بیمار است از ...

توروخدا برای حاجت خواهرم ام یجیب ویه صلوات بخونین خیلی خیلی گرفتاره😢😢😢😢انشالله بحق این شب عزیز حاجت روابشید 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

توروخدا برای حاجت خواهرم ام یجیب ویه صلوات بخونین خیلی خیلی گرفتاره😢😢😢😢انشالله بحق این شب عزیز ح ...

اتفاقا خوندم  دیگه بغضم شکست بازم برات میخونم

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
برای اینکه مشکلات و گرفتاری های خواهرم و شوهرش رفع بشه و خدا سلامتی شوهرخواهرم رو برگردونه بگید یازه ...

الهی آمین خوندم عزیزم

🌺 در شب لیله الرغائب دعای برای شما بزرگواران🌺 💐پروردگارا 🌸در جمع ما اگر کسی بیمار است از ...

الهی امین

اینو خوندم اشکم جاری شد😭

ان شاءالله خدا گرفتاری و غم همه رو برطرف کنه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

چرا گریه عزیزم 

برا هموطنامون دعا کنیم 

♥ ♥ ♥ 

امیدوارم بحق همین شب عزیز

شر بیماری و گرونی و سایه های سیاه از سر کشورم و مردم خوبم کم بشه

ان شاء الله آرامش امنیت شادی و عاقبت بخیری بشه سهم تک تک هموطنامون بگین آمین

♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

آمییییییین♥️♥️♥️

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️
چرا گریه عزیزم  برا هموطنامون دعا کنیم  ♥ ♥ ♥  امیدوارم بحق همین شب عزیز شر بیمار ...

نمیدونم چرا ولی گریه م گفت آمین آمین 

نمیدونم چرا ولی گریه م گفت آمین آمین 

فداتون بشم 

فدای تک تک هم وطنام بشم

هیچکدوم از این روزا حق ما نیست میدونم

ولی میگذره ♥️دعا کنیم و به خدا توکل کنیم 

انرژی مثبت بدیم 

اینقد تو دل هم هراس نندازیم

من مطمئنم اینم خیلی زود میگذره ♥️🙏