2777
2789
عنوان

زودترین زمان ممکن مثبت شدن بی بی چک

1880 بازدید | 18 پست

سلام دوستانی که تجربه  واطلاعات کافی دارند

به نظرشما زودترین زمان ممکن برای برای مثبت شدن بی بی چندروز قبل ازموعدقاعدگی هست؟

آیاطول دوره ی قاعدگی تاثیر داره؟مثلا کسی که دورش 35روزه باشه زودتر اززمان قاعدگی نشون میده؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

نه جگر بايد دو الي سه روز بگذره

دخي دايي من سه روز از پريش گذشته بود داد منفي يود

هفته بعدش داد مثبت شد

مال خودم چهار روز تاخير افتاده بود

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بچه ها ازپاسخگوییتون

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
چن روز عقب انداختید

هنوز به اون مرحله ی عقب انداختن نرسیدم

سوال بودبرام گفتم ازبچه هابپرسم

من یه روز عقب انداختم نمیدونم بزنم یا نه

میگن که حدااقل هفت روز بگذره ازتاخیر بعد بی بی بزنید

ولی اینقدردیرمیگذره کسی نمیتونه صبرکنه

اخه من همیشه یه هفته قبل پری دل درد داشتم ولی این ماه درد نداشتم

ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد

ولی اینجاازخانوما شنیدم زمان اقدام خیلی توهم حاملگی میزدن به خاطرهمین هرعلامتی داشته باشم اصلا جدی نمیگیرم