2777
2789
عنوان

یه کوچولو حس خوب😍

229 بازدید | 12 پست

گفتم شاید توی ھیاھو و حال و ھوای این روزا بیشتر به یه کم حس خوب بیشتر نیاز داشته باشين تا تعریف و باز گو اتفاقات روزمرہ زندگی،منم گفتم که چیزای کوچیکی که به عوض شدن حال من و خواھرم یکم کمک کرد و حداقل چند ساعت درگیرمون کرد بزارم واستون،طراحی و بس....

عسلای من یکم طول میکشه تا عکسا آپلود بشه یه کوچولو صبر داشته باشين.

آیدی که با استیکر پوشوندہ شدہ پیج خواھرمه گفتم چون شاید راضی نباشه روش استیکر گذاشتم.

امیدوارم به حال شمام تاثیر داشته باشه😊 مثل ما البته چیز خاصی نیست طراحی چندتا لباس که دنیای من و خواھرم توی خودش غرق کردہ.

طراح لباس ھستم😍👗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال شما اینطوری نقاشی کشیدنو از کجا یاد گرفتین؟ اسمش چیه؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
رشتمون طراحی لباسه، توی ھنرستان گرافیک خوندیم. اسم خاصی ندارہ طراحی لباس ھستش

وای چه ناز

اینطوری رنگ آمیزی کردن چی؟ من خیلی دوست دارم یاد بگیرم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
وای چه ناز اینطوری رنگ آمیزی کردن چی؟ من خیلی دوست دارم یاد بگیرم

ھمش تکنیک که توی ھنرستان یا دانشگاہ یاد میدن البته بیشتر ھنرستان چون دانشگاہ بیشترہ کسایی که این جور رشته هارو میرن قبلش توی ھنرستان گرافیک، نقاشی یا ازین جور رشته هاخوندن دیگه استادا اون جا یاد نمیدن باید ھمه بلد باشن.

طراح لباس ھستم😍👗
ھمش تکنیک که توی ھنرستان یا دانشگاہ یاد میدن البته بیشتر ھنرستان چون دانشگاہ بیشترہ کسایی که این جور ...

آهان باشه مرسی 

به جز اینا جای دیگه ای نیست؟

آهان باشه مرسی  به جز اینا جای دیگه ای نیست؟

طراحی لباس که نه فک نمیکنم بعضی از جاھا که خیاطی یاد میدن دارن ولی خیلی تعدادشون کمه.

نقاشیم که کلاسش ھست دیگه

طراح لباس ھستم😍👗
طراحی لباس که نه فک نمیکنم بعضی از جاھا که خیاطی یاد میدن دارن ولی خیلی تعدادشون کمه. نقاشیم که کلا ...

ببخشیدا هی سوال میکنم

منظورم این مدل نقاشیه که اینطوری رنگ آمیزی میشه

ببخشیدا هی سوال میکنم منظورم این مدل نقاشیه که اینطوری رنگ آمیزی میشه

رنگ آمیزی اصلا کلاس جدا ندارہ که 

شما کلاس نقاشی که برین این تکنیکا رو یادتون میدن

طراح لباس ھستم😍👗
رنگ آمیزی اصلا کلاس جدا ندارہ که  شما کلاس نقاشی که برین این تکنیکا رو یادتون میدن

مرسی عزیزم