عزیزم منم میتونستم همه رو بگیرم ولی واقعا خرج الکیه میتونی هزینه سیسمونی رو پس انداز کنی واسه بچت .
من کریرم اصلا استفاده نکردم جوریه که بچه رو بزاری توش خیلی عمیقه بچه گردنش درد میگیره و قوز میشه پس اگه اول میدونستم نمیخریدم بعدم قنداق فرنگی اصلا استفاده نشد چون تو اردیبهشت دنیا آمد گرم بود اما واسه پاییزو زمستون خوبه بعد لباسام سرویس بیمارستانی سایز صفرش اصلا چیزای جالبی نداره بعضیاش خیلی کوچک بود بعضیا خیلی بزرگ اگه میدونستم از اول اونا رو نمیخریدم و یه کلاه و چندتا رکابی و بلوز شلوار جنس خوب سایز صفر بگیر بهتره بعد دستمال نرم دو سه تا بگیرم واسه پاک کردن دهنش دیگه سرویس بیمارستانی نگیر بعدم من لباس تا ۶ماهگی خریدم که واسه ۳ ماهشم سایزش نبودو کوچک بود و نشد استفاده کنم شما تانهایت دوماهگی براش لباس بخر چون بعد میبینی یا کوچکه یا بزرگه یا مناسب اون فصل نیست وسایل حمام هم تشت بزرگ و تشت کوچک و کاسه و آفتابه گرفتم که نمیگرفتم بهتر بود چون تا۲ ماهگی شد حمومش کنم توش الان کوچکه براش میبرمش تو حموم با شوهرم اون بغلش میکنه و منم میشورمش اصلا تشت و وسایل خاصیم نمیخواد وای چن ماه دیگه واسش استخر بادی میگیرم توش آب بازی کنه بعدم فقط واسش پوشک بگیر اصلا کهنه و محافظ کهنه و پوشک نایلونی و شرت نایلونی نگیر هم شستنش سخته هم باید زود زود عوضش کنی هم چون پوشک نایلونی اطراف کهنه میندازن بچه عرق سوز میشه همون پوشک و دستمال مرطوب چند بسته بگیر و راحتم هست.
بعد لوسیون و کرم و اینام چندتا رو سیسمونی میدن که بدرد نمیخوره همون یه روغن بگیر واسه ماساژش و کرم ان ان هم چندتا بگیر واسه زیر بغل و اینا همینو بزن نمیزاره عرق سوز بشه من کالسکه نگرفتم چون همیشه تنها میرم بیرون سخته کالسکه رو از رو پلها و چاله چوله رد کنم و تو این کرونا تا حالا بیرون نبردمش پس نیاز نبود بخرم سرویس خوابشم راضیم تخت و کمد گرفتم چون وسایلشو تو کمد گذاشتم تختشم روزا توش میخوابونم .از اولم تا ۴۰ روزگی به اصرار مادرشوهر قنداقش کردم که کاش نمیکردم چون بعدش خواستم نکنم سخت میخوابید تا چن روز اذیت میشد اصلا نمیکردم بهتر بود بعد از اول شیر نداشتم شیرخشک دادم ولی بعدش شیرم امد شیر دادم بهش دیگه بازم به اصرار مادرشوهرم شیرخشک کمتر میدادم و بیشتر شیر خودم که از دوماهگی شیرخشکو نخورد و من مجبور شدم چندین بار شیشه و شیرشو عوض کنم الان فکر میکنم نباید از اول شیر میدادم چون بدنم ضعیفه خودم شیرم دادم دست تنهام هستم اصلا کلا نابود شدم ولی شیرخشک برام راحتتر بود .
حالا این تجربیات منه اگه بازم سوالی بود بپرس شما هم تا خودت تجربه نکنی دقیق نمیتونی بگی چی خوبه چی بد