2777
2789
عنوان

براي ١٦٠٠ نفر امشب(شب آرزوها) آيت الكرسي ميخونم همه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 522 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@یسناترکی   نی نی @ساحره_لواسانی     @مامانبزرگپانیذ     @یه____ع ...

سلام آبجی خوبی ،،،عاشقتم به خدا ،،😚😚😚😚😍😍😍،انشالله به همه ارزوهات برسی💖💖💖💖💖

برام دعا کنیدخدا یه نی نی بهم بده 
عشقم مرسی که یادم بودی من نت نداشتم 😭😭😭😭😭جا موندم ولی برا استارتر و همچنین شما صلوات فرستادم ان ...

عزیزم جا نموندی مریم جات برات خونده 

ممنونم بابت صلوات ها هزار برابرش به خودت برگرده😍

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
فداتشم عزیزم .مرسی یه که یه یادم بودین.منم هم ولسه شما هم استارترمهربون آیه الکرسی میخونم

سلامت باشید ممنونم بابت ایت الکرسی😍 حاجتتون روا

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
ممنون عزیزم. ینی میشه این دعاها اثر کنه و منم بعد از ۵ سال مامان بشم تا ماه رجب سال بعد؟ چند ساله دع ...

الهی تا سال دیگع این موقع نی نیت بغلت باشه همه ما دعات میکنیم خواهر گلم. از رحمت خدا ناامید نشو😍

تو فرشته ای به خدا هیچ انسانی به پاکی و خوبی تو تو این دنیا ندیدم💝💝

قربونت برم لطف داری فرشته شمایی که منو فرشته میدونی😍 الهی خبر شفای مادر گلتون رو بدید، امین

ممنون آبجی گلم منم اگه لایق باشم امشب دعا میکنم شما و استارتر به حق این ماه و شب عزیز حاجت روا بشین

ممنونم خواهر گلم الهی هممون حاجت روا😍

وای عزیزم ممنون که به یادم بودی الان اومدم سایت و دیدم برام دعا کردی ممنون بازم ی دنیا  الهی ...

یک دنیا ممنونم عزیزم حاجتتون روا الهی😍

الهی به دست شش ماهه کربلا حاجت روا بشی که اتقدر به فکر حاجت روایی مردمی😍😍😍

😍😍😍 فدای دعاهای زیبات همه ان شاءالله