2777
2789
عنوان

براي ١٦٠٠ نفر امشب(شب آرزوها) آيت الكرسي ميخونم همه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 522 پست
@خااااانومی     @7272   شفاش @shamim67   شفاش @نفسم75   شفای م ...

ممنون آبجی گلم منم اگه لایق باشم امشب دعا میکنم شما و استارتر به حق این ماه و شب عزیز حاجت روا بشین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون آبجی گلم منم اگه لایق باشم امشب دعا میکنم شما و استارتر به حق این ماه و شب عزیز حاجت روا بشین

خیلی ممنونم مهربونم الهی امین خودت و هممون ان شاءالله

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

سلام عریزم تورخدا واسه سلتمتی خانوادم دعا کن مخصوصا با این وضعیت کرونا...چون بابا و مامانم بیماری دارن خودشون....😭دعا کن سلامت بمونن و ب خیر بگذره

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 

واسه سلامتی مامان بابای منم دعا کن...ایشالله برسب  ب هر چی میخوای

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 
واسه سلامتی مامان بابای منم دعا کن...ایشالله برسب  ب هر چی میخوای

چشم گلم همین الان براشون نفری ی حمد شفا خوندم .انشاله سایشون ۱۲۰ سال بالاسرتون باشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
@دختر_بارانم   از غصه خوابش نمیبره @sayeh6859     @الناز000     @ ...

وای عزیزم ممنون که به یادم بودی

الان اومدم سایت و دیدم برام دعا کردی

ممنون بازم ی دنیا 

الهی حاجت رواشی منم برات دعا می کنم

🌷❤🌷❤🌷❤🌷