2777
2789

زدی یا خوردی؟🤕🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونی بگی سر چی؟

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸

منم چند روز پیش دعوای خیلی بدی کردم لباسامو جمع کردم برم یهو الکی الکی اشتی کردیم

خدا برا هبچ زنی پیش نیاره چند روزی ک قهر بودیم خیلی داغون بودم

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
غصه نخور  فردا آشتی میکنی برو نماز لیله الرغایب بخون برا منم خیلی دعا کن ک زودتر مامان بشم ...

ایشاله ب حق این شب عزیز بچه دار شی و دامنت سبز بشه..برای منم دعا کن شرایط جور بشه بتونیم بچه دار شیم

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
می تونی بگی سر چی؟

ما یه شهر دیگه ایم مامانم اینا مامانش اینا یه شهر دیگه 

امروز اومدیم شهرمون لباس بخرم ننه اش باهامون اومد نزاشت هرجا رفتیم اومد بعد ما رفتیم مانتو فروشی زنگ رد بیا نظر بده برا کفش بابات منم ب شوهرم گفتم پس میرم اون پاساژ گفت برو منم گفتم واقعا ک من تنها تو بری اونجا منم میرم پیش بابام زنگید نرفتم اونم گفت من خونه مامانت نمیام منم گفتم منم اونجا نمیام تا اینجا داشته باش