2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسن تر ها

نه بابا تو اینستا نگاه کنید فوتسالیست تیم ملی دختر ۲۴ساله دیروز فوت کرد بخاطر کرونا فامیلمون بود 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
نه بابا تو اینستا نگاه کنید فوتسالیست تیم ملی دختر ۲۴ساله دیروز فوت کرد بخاطر کرونا فامیلمون بود&nbs ...

بیشتر مسن تر ها نگفتن جوونا اصلا نمیگیرن که

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

بیمارها

اونایی که بیماری قلبی کلیه و ریه و دیابت و حالا هر چی که بدن درگیرش هست دارن و ۶۰ به بالا بیشتر

و کسایی که سیستم ایمنیشون کمه.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره منم دیدمش.خدارحمتش کنه خیلی ناراحت شدم

الهام شیخی واقعا فرشته بود فامیل  نزدیک شوهرمه همه براش ناراحتیم 😔

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز