2777
2789
مرسی گلم که استرسم کم کردی🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فدات دختر من یکسالشه هر چی میخوره پس میده ...دنبالشون تو پوشکش میگردم 😷😂عاشق کیسه فریزره دادم بازی کنه همشو خورد 😊😊😊😊دستمال کاغذیم دوس داره...مورچه هم شکار میکنه ی بار جسد مورچه کنار لبش بود 😂😂😂

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
فدات دختر من یکسالشه هر چی میخوره پس میده ...دنبالشون تو پوشکش میگردم 😷😂عاشق کیسه فریزره دادم بازی ...

اخه گفتم نکنه پلاستیکه خدایی نکرده بچسبه به رودش😳

مرسی گل😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه گفتم نکنه پلاستیکه خدایی نکرده بچسبه به رودش😳 مرسی گل😘😘

نه عزیزدلم نترس...خودش کارشو بلده 😂😂😂😂😂

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اخه گفتم نکنه پلاستیکه خدایی نکرده بچسبه به رودش😳 مرسی گل😘😘

این چسبندگی ک میگی در مورد آدامس هست،مثلا اگه بچه چند تا آدامس پشت سر هم‌قورت بده کمی خطرناکه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
این چسبندگی ک میگی در مورد آدامس هست،مثلا اگه بچه چند تا آدامس پشت سر هم‌قورت بده کمی خطرناکه

😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😚

خداروشکر اینجا مامانا همه جوره تجربه دارن استرس ادمو کم میکنن

مرسی عزیزدلم

من بچه بودم گیره مویی از این سوزنیا خورده بودم مامانم تو پوشکم پیدا کرده بود 😂پسر خاله م میخ خورده بود وقتی اومد تو پوشکش میخه زنگ زده بود😂😄

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

فکر نکنم چیزی بشه پسر خاله م بچه بوده زنجیر طلا خورده خالم یه ساعت نشسته بوده تو دستشویی ببینه دفع میشه یا نه

البته فکر کنم بیشتر به فکر طلا بوده تا بچه😂😂😂

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙