2777
2789

پریروز لکه دیدم که دیروز صبح بیشتر شد از دیروز ظهر درد شدید طرف راست پهلو و پای راست داشتم . بعدظهر رفتم دکتر سونو کرد گفت ساک خیلی کوچیک هس شاید داری سقط می کنی یه آزمایش هرمون دادم 1480بود گفت نه پایین هست نه بالا تا هفته دیگه صبر کن، شیافت اثر نکرده خونریزی بیشتر شده بود بعد ظهر امروز باز یه درد شدید داشتم خیلی وحشت ناک بود الان اروم شده ، به نظرتون داره سقط میشه چکار کنم ، چرا درد میاد میره

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  

درد و لك اصلا طبيعي نيست عزيزم اميدوارم بمونه برات استراحت مطلق باش و دسشويي معمولي نرو اصلا توالت فرنگي استفاده كن

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد و لك اصلا طبيعي نيست عزيزم اميدوارم بمونه برات استراحت مطلق باش و دسشويي معمولي نرو اصلا توالت ف ...

عزیزم بعدظهر راه رفتم آروم شدم ، چرا ایجوره

ببین تو بعضی ازموارد اینحور موردا دفع میشه وتو بعضیا حاملگی ادامه پیدا میکنه 

مشکل اینجا بلند میشم اروم میشه