2777
2789
عنوان

مامانت بدبخت شدم تو رونده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 33 پست
نگران نباش عزیزم ارتفاعی که گفتی انچنان نگران کننده نیست  وقتی خوابش میاومده و گریه هم کرده ،خ ...

دارم میمیرم تو این مریضی چجوری ببرمش دگتز

خدایا شکرت تنهام نزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نبر

مگر اینکه ببینی شما رونمیشناسه چرت وپرت میگه بیدارش کن بالا هم نیاره 

از رومبل هیچی نمیشه اما حواست باشه

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
نه😭😭😭

نگران نباش ولی اگه دیدی استفراغ کرد یا موقع راه رفتن سرگیجه داشت ببرش دکتر

جماعتی که آسمان را به گریه می اندازند از گریه گریزانند و جماعتی که دلیل بارانند به گریه مسلطما تنگ بودیم دریا بودیم که ماهی مون نمی مرد.            به بعضیام باس گفت قبل گرفتن قیافه از داشتن آن اطمینان حاصل نمایید
دارم میمیرم تو این مریضی چجوری ببرمش دگتز

دکتر نبرش ویروس کل دنیا رو گرفته، حواست به تنفسش ، به رفتار و حرکاتش باشه ، 

توکلت به خدا باشه دختر ، هیچی نمیشه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
نگران نباش ولی اگه دیدی استفراغ کرد یا موقع راه رفتن سرگیجه داشت ببرش دکتر

راه نمیره ۶ ماهشه ولی استفراغ نکرد الان ۴۵ دیقه ای هس

خدایا شکرت تنهام نزار

عزیزم من ۱سالم بود داشتم راه میفتادم افتادم و دستم شکست

همون لحظه گریه کردم ولی بعد ساکت شدم مامانم شب موقع خواب دستمو کشیده که شیربده بهم گریه کردم ولی بازم نفهمیده 

روز بعد میبرتم دوش بگیرم بریم مسافرت میبینه دستم تمام کبود شده برده جای شکسته بند گفته این شکسته بعدم رفتم گچ گرفتم خلاصه که اگه بچه گریه نمیکنه دلیل نمیشه چیزیش نشده با یه زمین خوردن ساده ممکنه خدایی نکرده جاییش بشکنه

چند سال پیش بچه دوساله یکی از همسایه هامون درست روبه روی آپارتمان ما ، از طبقه چهارم از تو بالکن افتاد پایین هیچیش نشد . حتی یه شکستگی هم نداشت

همه میگفتن فرشته ها دودستی نگهش داشتن.

فرداشم گوسفند آوردن تو کوچه قربونی کردن

عزیزم من ۱سالم بود داشتم راه میفتادم افتادم و دستم شکست همون لحظه گریه کردم ولی بعد ساکت شدم مامانم ...

اتفاقا پاهاش قرمز شده بود دستت پاهاش تکون دادم اما گریه نکرد خیالم  راحت شد از دست و پاش البته دختر من ۶ ماهشخ

خدایا شکرت تنهام نزار
اتفاقا پاهاش قرمز شده بود دستت پاهاش تکون دادم اما گریه نکرد خیالم  راحت شد از دست و پاش البته ...

اره پس مشکل خاصی نیست انشالله من ۲روز بعد فهمیدن دستم شکسته مامانم میگه بس ک اروم بودی🤣

اره پس مشکل خاصی نیست انشالله من ۲روز بعد فهمیدن دستم شکسته مامانم میگه بس ک اروم بودی🤣

وای الهی بمیرم بنده خدا مامانت چی کشبوخ همین یه رب بخدا ده کیلو کم کردم

خدایا شکرت تنهام نزار