2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشستم تو خونه ولی هیچ سرگرمی ای ندارم😏😒⁦☹️⁩🤔

اگر بچه داری با اون سرگرم شو..اگر نداری خونه تکونی کارای هنری چیدمان خونه رو تغییر بده فیلم دانلود کن ببین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
به زور دعوا😮😳😑شوهرت مگه نمیدونه بیرون چه خبره

چرا اما تو خونه موندیدم همش دعوا با دخترم گفت بیایید ببرم هواتون عوض شه نمیریم جاهای شلوغ که منم دیدم بچه منت میکنه رفتم 

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
هرروز بیرونم😞 بارعایت نکات بهداشتی میرن خرید میام.جاهای شلوغ هم اصلا نمیرم.

هر روز میری خرید؟چتونه واقعا؟😮😮

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نری آرایشگاه😮😮😮😑😑😑بانک چکاری داری؟نمیشه با همراه بانک‌انجام بدی؟

فک کن سر سفره عید با سبیل بشینی😐😐😐 تاریخ انقضا کارتم تموم شده سهاممو میخام😂😂

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   
میوه وخرید واسه خونه میخرید من میترسم نذاشتم شوهرم بره میوه بگیره احساس میکنم همه چی آلوده است

ن باو نترس میوه بخر تمییز بشورشون 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم