2777
2789
عنوان

عکاسی حرفه ای نوزاد در منزل

173 بازدید | 6 پست

با تهیه پکیج استیکر ماهگرد نوزاد میتونید مناسبات و اتفاقات مهم سال اول فرزندتون رو جشن بگیرید و با تم های متنوع و جذاب از روند رشد نوزاد،عکس های جالب ثبت کنید و در نهایت با کم ترین هزینه یک آلبوم خاطرات به یادماندنی تهیه کنید.بهترین ایده برای عکاسی حرفه ای در خانه.کافیه برچسب هارو روی لباس نوزاد بچسبونید و با یک کادربندی مناسب،به یاد موندنی ترین عکس هارو به یادگار ثبت کنید.میتونید این عکس هارو با نزدیکان خود به اشتراک بگذارید و حتی یک آلبوم خاطرات کامل از روند رشد فرزند دلبندتان تهیه کنید .لذت ثبت لحظه هارا با محصولات بِ بِ مَچ تجربه کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.