2777
2789
عنوان

بامادرشوهرفضول چیکاربایدکنیم

163 بازدید | 9 پست

سعی میکنه توهمچیز سرک بکشه واضح فضولی میکنه دلم نمیخاد بهش بی احترامی کنم ولی واقعا خستم کرده چیکارباید بکنم‌ک بفهمه.وقتی نشستیم باشوهرم آروم حرف میزنیم چشاشو میندازه رومون گوشاشم تیز ببینه چی میگیم نمیدونم‌چطور بهش بگم 

عزیزم پیش اون حرف نزنین...عین مادر بزرگ منه😑

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمنم اینجوره.80 سالشه.همش لباسای من و بچه هامو میپرسه چند خریدی بعد اگه قیمت بدم حتی 15 تومنم بگم میگه واای چه خبره چه گرااااان..هردفعه هم  می یاد بین من و شوهرمو دعوا میندازه و رو میکنه به من چرت و پرت میگه یه کلمه به پسرش هیچی نمیگه.خیلی قدیمیه..خدا الهی شرشو از سرمون کم کنه یه امتی از دستش راحت میشن انقد که همه رو آزار داده.دختراش که اصلا چشم دیدنشو ندارن انقد که باهاشون بدرفتاری کرده

عزیزم پیش اون حرف نزنین...عین مادر بزرگ منه😑

خب فقط این نیس ک کلا توهمه کارمون سرک میکشه.مثلا میپرسه کجامیرین چقد حقوق گرفتین چقدشو خرج کردین من فقط زورم میرسه اروم‌پیش خودم فحشش بدم😂

خب فقط این نیس ک کلا توهمه کارمون سرک میکشه.مثلا میپرسه کجامیرین چقد حقوق گرفتین چقدشو خرج کردین من ...

سر بالا جواب بده....یعنی من مادر بزرگم ۸۵ سالشه بریم خونه هر کسی یا بازار و اگه بهش خبر ندیم آتیشمون میزنه...انقدرررر بد اخلاقههههه🙁

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸