دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 عنوان مامانایی که بچه تو رنج ۴-۵ سال و چند ماهه دارن بیاین عزیزان 181 بازدید | 28 پست سلام مامانای گل من با دوتا بچه واقعا به هیچ کاری نمی رسم میشه لطف کنید یه برنامه روزانه از صبح که بیدار میشین بهم بدین که ببینم چطور مدیریت میکنید 1398/12/08 | 10:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 مثلا بگین چند بیدار میشین کی صبحانه میخوریم چقدر بازی میکنین کی ناهار کی شام که نظافت منزل کی خود آرایی کی زناشویی خلاصه همه چی
کرشمهبانو عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 6480 هر روز یه بخشی راتمیز کن. لباسها. وسایل. اسباب بازیهای اضافه راجمع کن بذار تو انبار. خونه را خلوت کن. به فامیل بگو سرزده نیان منم دوتا بچه دارم. مال شما چند ساله اند اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 هر روز یه بخشی راتمیز کن. لباسها. وسایل. اسباب بازیهای اضافه راجمع کن بذار تو انبار. خونه را خ ... بزرگه ۴ و نیم پسر کوچیکه ۴ ماهه دختر
دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 هر روز یه بخشی راتمیز کن. لباسها. وسایل. اسباب بازیهای اضافه راجمع کن بذار تو انبار. خونه را خ ... فامیل که هر کار کنم بازم سر زده میان همیشه هم به هم ریخته کلی خجالت کشیدم
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 از چه نظر مدیریتما8 بیدار میشیم صبحانه میخوریم میره پی بازیتا ناهار بعد ظهر میخوابیم تا 6 بیدار میشیمبازی میکنن یا تلویزیون میبینه تا شب 11 هم میخوابن البته برای این روزهاست که قرنطینه تو خونه ایم روزهای عادی میره مهد و کلاسهای مختلف
دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 از چه نظر مدیریت ما8 بیدار میشیم صبحانه میخوریم میره پی بازی تا ناهار بعد ظهر میخوابیم تا 6 بیدار ... خوب شما که بعد از صبحونه میرین بازی کی ناهار درست میکنه کی ظرفا رو میشوره جارو کشیدن و گرد گیری شستن لباسای نی نی...
کرشمهبانو عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 6480 مثلا بگین چند بیدار میشین کی صبحانه میخوریم چقدر بازی میکنین کیبناهار کی شام که نظافت منزل کی خود آر ... خوابم خیلی مختله تقریلا پنج صبح بیدارم. شش صبحونه میخوریم. شوهر جان میره سرکارهشت بچه هابیدار میشن. چهار ساله و. ده ماهه ا ول هال را تمیز ومرتب می کنم. چون دیر صبحونه میخورن بعد صبحونه میدم همزمان هم ناهار میپزم هم آسپزخونه مرتب می کنم هم باید بچه کو چکما هی بغل کنمچون وابستست خیلی اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 از چه نظر مدیریت ما8 بیدار میشیم صبحانه میخوریم میره پی بازی تا ناهار بعد ظهر میخوابیم تا 6 بیدار ... واقعا بچه هاتون بعد از ظهر تا ۶ میخوابه ساعت ۱۱ هم خوابشون میره؟ پسر من یکسره از ۸ تا ۱۲ بیداره
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 منم مثل شمام پسرم چهارسال و نیم وپسر کوچیکمم 8 ماهشهمن اسباب بازیهاش رو جمع کردم .دونه دونه میدم میگم آخرشب بهم تحویل بده گفتم اگه ریخت و پاش کنی همشون جمع میشن و میرن یه جایه دور خیلی بهتر شده دیگه ریخت و پاش نمیکنه
99angellla عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1862 مامانای گل من آتلیه آنلاین دارم یعنی عکسایی ک خودتون از دلبنداتون میگیرین رو آتلیه ای میکنم. اینجوری بدون رفتن به آتلیه و هزینه های بالا با ۵هزار ت از کودکتون عکس آتلیه ای داریــــن کافیه عکس رو تو واتس یا تل برام بفرستین۰۹۱۶۷۹۶۹۴۲۱arad.ash7 پیج اینستا تمام نمونه ها تو پیجه arad.ash7 پیج کاری
دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 منم مثل شمام پسرم چهارسال و نیم وپسر کوچیکمم 8 ماهشه من اسباب بازیهاش رو جمع کردم .دونه دونه میدم م ... یعنی تو کل روز پخشن فقط آخر شب خودش جمع میکنه میاره؟
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 خوب شما که بعد از صبحونه میرین بازی کی ناهار درست میکنه کی ظرفا رو میشوره جارو کشیدن و گرد گیری شستن ... من نمیرم بازی خودش میره سرشو به بازی گرم میکنه یا میشینه کارتون میبینهبعد اینکه من شبها موقعی که بچه ها خوابن کارامو میکنم صبح که بلند میشم دیگه کار ندارم بیشتر وقتها پسرمم تو کارها کمک میکنهناهارم باهم درست میکنیم البته بعضی وقتها حوصله داشته باشم
دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 خوابم خیلی مختله تقریلا پنج صبح بیدارم. شش صبحونه میخوریم. شوهر جان میره سرکار هشت بچه هابیدار میشن ... کی با اون ۴ ساله بازی میکنی؟پس چرا من اینقدر وقت کم دارم؟
دخترگمشده مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 376 من نمیرم بازی خودش میره سرشو به بازی گرم میکنه یا میشینه کارتون میبینه بعد اینکه من شبها موقعی که ب ... چقدر عالی منکه همش باید با پسرم بازی کنم