من دیروز یه ظرفشویی خریدم واقعا نمیدونم بگم چه مارکی چون ارزون تر بود و البته فروشنده و تعمیرکار و نصاب تعریفشو کردن خریدم و علم به اینکه چینی هست اما جالبه ک توی بازار به اسم بوش دیدم میفروختن که یه مارک ساده روش میچسبونن مال من مارکی که چسبوندن بلر هست ولی جرمنی روش حک شده و داخلش خلاصه کهدخریدیم چاره ای نبود مارکهای به اصطلاح اصل خیلی گرون بودن و با توکل بخدا خریدیم ایشالا ک خوبه الان طرز کار و اینکه چه پودر و قرصی بخرم رو بلد نیستم لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه
من پودر پریل استفاده میکنم.. قبلا قرص استفاده میکردم اما خوب تمیز نمیشد... جلا دهنده و نمک هم پریل استفاده میکنم... برای برنامه هم هر ماشین فرق داره من مال خودمو فقط بلدم😁😁
جلا دهنده و پودر و نمک رو که حتما بهت آموزش داده چجوری استفاده کنی... باید داخل ماشین بریزی... این مدل ماشین شما هم لمسی هستش و باید اول روشن کنی اینجوری من متوجه نمیشم... اما اگه دفترچه داره از رو اون بخون... مال من بوش آلمانه چون دفترچه اش همش انگلیسی بود خود نصاب خیلی با حوصله توضیح داد برنامه هاشو... فقط یه چیزی هروقت استفاده کردی یه مدت بعد اون چسب آبی رو درشو بکن... رنگ خود ماشین خوشگل تره من روز اول کندم