2777
2789
عنوان

گوشبم

102 بازدید | 20 پست

هر چند دیگقیقه یبار از گوشیم یه صدایی میاد چیه یعنی

ویروسی شده؟

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کرونا گرفته😱😰 سریع ببرش بیمارستان

😁😁 نه جدی میگم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
داره خر وپف میکنه میگه منو بزار زمین

خخخ گزاشتم کنار یعنی بخوابم صدای دیدید میده عجیب غرییه صداش اخه

جن رفته تو جلدش

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

پس از خوشحالی جیغ میزده بچم باورش نمیشده گذاشتیش کنار بلخره

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
پس از خوشحالی جیغ میزده بچم باورش نمیشده گذاشتیش کنار بلخره

مسخره ایا🙄🙄😑😐😑😐😭😭😭😭

🤣🤣 . احتمالا گوشیت مشکل داره مال منم قبلا اینجور شد از کار افتاد 

دروغ نگو😮😮باو گوشیم نوعه شیش ماهم نیس خریدمش

منکه خعلی ناراحتم قرارشد گوشیمو بفروشم برم یکی دیگه بخرم دیروز پسرم با کنترل زد روش ال سیدیش نیمسوزشد..بردم درس کنه ک بفروشم گف ۸۰۰ تا۱تومن خرجشه..حالم بده دپرس شدم من گوشی جدید میخاستم

طنازم بیشتر      

جوووون طنازه کی بودی لنتی😂😂😂