2777
2789
عنوان

هرکی پرکاری تیروئید داره خواهشا یه لحظه بیاد به سوالام جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس نمیکردین که دارین از حال میرین؟

گلم با اجازت اومدم توی تاپیکتون .بله منم دقیقا همین حالتا را بهار و تابستان امسال داشتم .این به دلیل اضطراب ناشی از پرکاری  تیروییده. من تمام متخصصای قلب و داخلی و حتی متخصص اعصاب و روان شهر را رفتم همه شون متفق القول میگفتن که دلیلش از پرکاری تیروییدته .یه پزشکی بهم گفت کلا تیروئید مثل پیچ رادیو هست اگر شل بسه دیگه کنترلش سخته .چون من چند سال پرکاری داشتم ولی چون علائمی نداشتم جدی نمیگرفتم .تا اینکه از عید پارسال عود کرده بود و البته من باور نمی کردم همه این علائم برای تیروئید باشه. طوری بودم که بیخواب شده بودم و استرس خوابیدن داشتم میترسیدم بخوابم. اگر بگم باور نمیکنی از ترس مردن و سکته قلبی هر روز ندار قلب میدادم. دستگاه فشار سنج دیجیتال داائم کنارم روی تخت بود .یعنی الان که فکر میکنم میگم‌چطور شوهرم تحملم کرده .خدا روزها و شبهایی را که گذراندم برای هیچ بنده اش نخواد..البته بعد ‌‌‌ ا اینکه کمی قرص های تیروئید بهم ساخت .رفتم متخصص اعصاب .دارو بهم داد تونستم اضطراب و ترسم را کنترل کنم .یعنی بیشتر علایم در من تپش قلب شدید .اضطراب و ترس شدید بود .که البته دکتر گفت این ترسها پانیک هم میتونه باشه..و در پرکاری تیرویید شایع هست

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

سلام اختیار دارین

هرچی گفتین حس کردم دارین درباره من حرف میزنین

دقیقا علائممون یکیه و ترسمون منم مدام این دکتر اون دکترم و ...

منم اکثر دکترا گفتن علت تیروئیده

خداروشکر که با شما اشنا شدم

من بیشتر از همه سبکیه سر اذیتم میکنه که با صحبتهای شما خیالم راحت شد که اونم از تیروئیده و انشاالله درست میشه

ممنون از شما

انشاالله سالم و سلامت باشین

فک کنم اون لوتیروکسین برای کم کاری باشه من پرکاری دارم متی مازول میخوردم ممکنه بخاطر پریود باشه که ...

عزیزم منم متی مازول میخوردم  و خیلی اذیت میشدم یه بار بعد دوهفته خوردن کل بدنم شد کهیر ینی دو روز تمام فقط گریه میکردم....بعد رفتم دکتر دیگه داروهامو عوض کرد...یه قرص دیگه بهم داد اسمش دقیق نمیدونم پروپسیلین یا یه چیزی تو این مایه ها...۴۰روز ک خوردم تیروییدم به رنج نرمالش برگشت خداروشکر

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰