2777
2789

عزیزم ایشااا یسال دیگه بچه تو بغل کنی❤

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال منم خیلی خرابه امروز خونه تکونی میکردم ..سونوهام ولباسای بچم شناسنامه اشو دیدم ازظهردارم گریه میکنم فقط دلم اروم نمیگیره هیچ جوره

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

من زن داداشم یه بار پنج ماهه سقط کرد یه بار هفت ماه چند روز تو دستگاه بود بعد مرد الانم بچه ندارن تو دوسال دوتا پسر ما خیلی ازیت شدیم پس تو چی میکشی درک میکنم 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
حال منم خیلی خرابه امروز خونه تکونی میکردم ..سونوهام ولباسای بچم شناسنامه اشو دیدم ازظهردارم گریه می ...

شناسنامه مگه چند وقتش بود خدا بهت صبر بده 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
چقدر سخته😭

خیلی..دلم براش یه ذره شده همش قیافه اش میاد جلوچشمم لبای خونیش دارم جدی جدی دیونه میشم 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
حال منم خیلی خرابه امروز خونه تکونی میکردم ..سونوهام ولباسای بچم شناسنامه اشو دیدم ازظهردارم گریه می ...

عزیزم. خدا دو تا سرت دو قلو بهت بده جاش. خودتو آروم کن. بزار آروم باشی تا راحتتر باردار بشی و دوباره روحیت خوب بشه

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه