2777
2789
عنوان

مگه میشه ی مادر بتونه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی ۲۰۶ کارکرده بخری با پول خودت؟

گیر نمیاد؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیزم اگه بدونی چیکارا برای داداشم میگنن😣😣😣 من اون پولو برا قرض میخاستم.... نشد

خب مادر منم از همین کارا برای داداشم میکنه

ولی من توقع ندارم

وظیفه شوهرته عزیزم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
چرا باید مادرت پولشو به شما قرض بده. شما میتونی از همسرت کمک بگیری یا اگه واقعا میخوای خودت باید به ...

یبار بحثشو انداختم اما گفت نععععععه ادم باید پس انداز کنه اخه داداشت بخاد زن بگیره خونه میخاد ماشین میخاد پول میخاد و .......

داداشم هنوز ۱۵ سالشه...

اونوق من ۲۲ سالمه اما😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

قربون مامانم برم حتی یه دونه سیبم که داشته باشه تنها نمیخوره همیشه پشتم بوده اما دست و بالش خالیه ازش توقعی نمیکنم عزیزم توهم به دل نگیر این چیزارو خدا بزرگه انشاءالله خدا به خودت روزی بده بتونی بهتر از ۲۰۶بگیری 

خب مادر منم از همین کارا برای داداشم میکنه ولی من توقع ندارم وظیفه شوهرته عزیزم

شوهر بد بختمم به حدش کمکم کرده.....

دوتا بچه شیر خشکی و پوشکی داشتیم 

...

خلاصه خبلی دلم گرفته......

امروز فقط زل زده بودم یجا از شدت ناراحتی

یبار بحثشو انداختم اما گفت نععععععه ادم باید پس انداز کنه اخه داداشت بخاد زن بگیره خونه میخاد ماشین ...

خب از همسرت قرض بگیر وقتی ازدواج میکنی همسر خیلی بیشتر از پدر و مادر وظیفه داره شما رو به آرزوهات برسونه و تامین کنه

قربون مامانم برم حتی یه دونه سیبم که داشته باشه تنها نمیخوره همیشه پشتم بوده اما دست و بالش خالیه از ...

دیگه هیچوقت نمیتونم....

این پولیم ک دارم داره کم کم خرج میشه...

چون دوتا بچه کوچیک داریم....

😣😣

عزیزم بعضیها سنشون که بالا میره فکر میکنن باید مال و منال زیاد داشته باشن تا بقیه محتاجشون باشن هنوز خیلی جوونی ایشالا میخری شایدم مادر شما بآ سختی به اینجا رسیده و پول خرج کردن براش سخته

گر چه نیست وصالی ولی خوشم به خیالت