2777
2789
عنوان

خانومي كه تاپيك زده بودي بچتو نميخواي بده به من

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 26 پست

تعجب نداره كه، من دلم نمياد سر بچه اي بلايي بياد با اينكه يه بچه دارم و دومي هم باردارم، بااين وجود قبول ميكنم كه بزرگش كنم، اخه بعضي ها ميگفتن بذار دم در

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعجب نداره كه، من دلم نمياد سر بچه اي بلايي بياد با اينكه يه بچه دارم و دومي هم باردارم، بااين وجود ...

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم،این چ طرز راهنماییه یعنی چی بذار جلو در😔😔😔

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
تعجب نداره كه، من دلم نمياد سر بچه اي بلايي بياد با اينكه يه بچه دارم و دومي هم باردارم، بااين وجود ...

اره متاسفانه . ولی بعضیام.خیلی حرفای بدی به بنده خدا زده بودن .بدون اینکه بتونن حتی یه روز بودن با بچه معلول رو تحربه و درک کنن. خیلی سخته. بچه سالم بعضی وقتا ادمو تا پای مرگمیبره. دیگه فک کن

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

این مادر خستس فقط بایدبهش روحیه داد و یکی ام کمک حالش باشه ک بتونه یکم روحیشو تقویت کنه وگرنه هیچ مادری حاضر نیس از بچش بگذره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بچه ٥٠ روزه مريضه نميخواستش

چ مریضیی؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه