2777
2789
واقعا چرا جاهای مذهبی نمی بندن آخه چی می شه ۱ ماه قم و جمکران و مشهد و شاه چراغ بسته باشه؟

اون وقت بازار چی؟این همه پاساژ چی؟

ببندن از نظر شما یا باز باشه؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودما که قمیم نمیریم شمارفتی؟!

واسه ماشین دار شدنم و خونه دارشدن مامانم ۱ صلوات میفرستی؟!سواری دوست دارم اما ندارم مامانم واحد آپارتمانی دوست داره اما هنوز سند نخورده براش.....😍😍😍۱ صلوات فقط🙏🙏🙏🙏
اونای که رفتن شمال چرا چیزی نمیگید مدرسه دانشگاه تعطیل کردن اخبار نشون میدادجاده های شمال چه ترافیکی ...

چرا نمیگن از صبه تاپیک میزنن به اونایی که رفتن شمال فش میدن 😐😐

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
اون وقت بازار چی؟این همه پاساژ چی؟ ببندن از نظر شما یا باز باشه؟

پاساژ با حرم قابل مقایسه نیست الان شهر ما همه پاساژا خلوته بازارا خلوته ولی حرما هیچ وقت خلوت نمی شن مردم برا اعتقادات مذهبیشون جون فدا می کنن ولله اماما هم راضی نیستن به ای شرایط

چرا نمیگن از صبه تاپیک میزنن به اونایی که رفتن شمال فش میدن 😐😐

عه چه خوب خیالم راحت شد اخه تاوان خوش گذرونی اونارم ماهاباید پس بدیم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
پاساژ با حرم قابل مقایسه نیست الان شهر ما همه پاساژا خلوته بازارا خلوته ولی حرما هیچ وقت خلوت نمی شن ...

نه عزیزم از قم خبر دارم . حرم خلوته . منتهی تصور اینکه کسی نباشه غ واقعیه.همون طور ک به بازار گاهی نیاز هست حرم هم نیاز میشه. نمیشه خالی بشه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.