2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه فیلم دیدم ۱۹۱۷ بود اسمش

ولی جنگی بود و واقعیت داشت. خیلی خوشم اومد. چند تا جایزه هم گرفته

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

چه ژانری دوست داری؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

دستم را رها نکن 

رو نگا میکنم خیلی قشنگه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
چن قسمت ازش اومده من از52ول کردم

من زیر نویس نگا میکنم برا نقویت زبان ترکی

تا قسمت اخرش هست یعنی ۵۹ هرقسمت ۲ ساعت و نیمه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

من مینی‌سری 

The outsider 

رو دارم می‌بینم.

اولاش خیلی خوب بود. الآن انقدر دارن لفت می‌دن که یه ذره بی‌رغبت شدم.

پلیسی جناییه.

Black Mirror هم خوبه. هر قسمتش مجزاست. داستاناشم همه درباره معایب پیشرفت تکنولوژیه.

اکشن درام ملودرام ترسناک ... هرچی باشه فقط سیاسی حقوقی نباشه 

ویچر(یک فصلش اومده فصل دوم خرداد میاد )عاشقم

سلطنت

پولدارک

افسانه شانرا

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

وطنم تویی هم خیلی قشنگ بود

من زیر نویس نگا میکنم برا نقویت زبان ترکی تا قسمت اخرش هست یعنی ۵۹ هرقسمت ۲ ساعت و نیمه

اره منم بازیزنویس دیدم وای یعنی 7 قسمت مونده بود که تموم شه من ول کردم   برم ببینم ممنون

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون