2777
2789
عنوان

یعنی منم مشکوکم به کر ونا

302 بازدید | 26 پست

دارم میمیرم از استرس شوهر من تو پتروشیمی تبریز کار میکه الان اومده از سر کار میگه تو اتاقمون یکی تب داشت و ماسک زده بود گفته دخترمن دیشب تب داشته خیلی میترسم اگه داشته باشه ما هم گرفتیم 

خب برید تست بدید.

علائم دارین؟

ب ۱۱۵ زنگ‌بزنین بگین علائم رو

ان شالله که چیزی نیس

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباشید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه نداریم فعلا 

خب پس چیزی نیس ان شالله ک نباشه اصلا.

بازم برای اطمینان خاطر ب ۱۱۵ زنگ بزن.

بهداشتتون رو رعایت کنین حتما

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
من دو روز سرفه میزنم  امروز سینه م مث دریل صدا میداد  گرفتگی بینی هم دارم  به نظرت ...

ای باباااااا کشندگی اش برای افراد سالم زیر چهل سال در حد صفر است!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من دو روز سرفه میزنم  امروز سینه م مث دریل صدا میداد  گرفتگی بینی هم دارم  به نظرت ...

بسه دیگه اه کی میگه هر کی کرونا بگیره میمیره بابا سوادتون و یکم ببرید بالا این مریضی درمان داره وای

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
خوب میترسم یه دختر 4ساله هم دارم از اونم نگرانم

مگه به شوهرت اعلام نکردن سر کار دستکش بپوشه ماسک بزنه🤔🤔

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤