صبر کن زخما بریزه. بعد چند بار حمام رفتنی اگه درست نشد تو ترمیم اوکی میشه.گلم دیر رفتی باید دی ماه میرفتی که آخر بهمن هم اگه نیاز به ترمیم داشت ترمیم کنی.
ن بابا خطرناکه هنوز زخمه ...ممکنه عفونت شدید کنه...
توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
الان که نه البته توضیح ندادم عذر میخوام ده روز بعد از انجام اگه زخم ها کامل خوب شده باشه
اره بعد خوب شدن بازمیتونه ...ولی ب نظرم تو ترمیم خوب میشه
اره بعد خوب شدن بازمیتونه ...ولی ب نظرم تو ترمیم خوب میشه
خودم بلید کارم عزیزم اگه پهنه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط گردی رو میشه درست کرد در غیراینصورت رنگ پوستی باید بکار ببره که از پهناش کم بشه که خیلی بد حتی با لیزرم نمیره