2777
2789
عنوان

سایه ابروم خراب شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 117 پست
دکلره کن و با شامپو و لیف زیاد بشور

ن بابا خطرناکه هنوز زخمه ...ممکنه عفونت شدید کنه...

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طراحیمیکنن ولی همون اول کار مجبور میشن پاک کنن بعد اشتباهی میرن مسیرو خخخ

اصلا اینطوری نیس طراحی ک میکنن بعدش با یه ماژیک دیگه نقطه های ریز میزنن بعد اونو پاکش میکنن

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
نمیدونم ک 😞

چون بچه شیر میدی بخاطر اون رنگ نگرفته

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
نمیدونم ک 😞

بچه شیرمیدی؟؟؟

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
الان که نه البته توضیح ندادم عذر میخوام ده روز بعد از انجام اگه زخم ها کامل خوب شده باشه 

اره بعد خوب شدن بازمیتونه ...ولی ب نظرم تو ترمیم خوب میشه

اره بعد خوب شدن بازمیتونه ...ولی ب نظرم تو ترمیم خوب میشه

خودم بلید کارم عزیزم اگه پهنه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط گردی رو میشه درست کرد در غیراینصورت رنگ پوستی باید بکار ببره که از پهناش کم بشه که خیلی بد حتی با لیزرم نمیره

بچه شیر نمیدم ک

حامله باشی یا بچه شیر بدی یاپریود باشی بدرنگ میگیره یا نمیگیره