2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 29 پست

پماد ازیترومایسین بگیر بزن با الکل سفید

حتما هم از گوشواره طلا استفاده کن الان برا اینکه بسته نشه همون نخو بنداز ولی مدام بچزخون پماد بزن، هردفعه الکل بزن تمیز کن دوباره پماد یزن

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
تتراسایکلین زدی...دخترم اینجوربود.البته وقتی طلاانداختم گوشش.تترا زدم.بدترشد.خانمای نی نی سایت گفتن ...

من چیزی نمیزنم الان چند روزه طلا انداختم هر روزم با الکل پاک میکنم گوشواره رو هم باالکل میشورم اما بدتر شده ک بهتر نشده؟ 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی ک من میدونم نخ مشکلی ایجاد نمیکنه  منم یه دفعه اینطوری شدم البته شاید شما کلا حساسیت د ...

من تازه سوراخ کردم. سوراخ قبلیم مشکل نداره این جدیده عفونت کرده

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
من چیزی نمیزنم الان چند روزه طلا انداختم هر روزم با الکل پاک میکنم گوشواره رو هم باالکل میشورم اما ب ...

چیزی نزن تاخوب بشه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
تاپیک ۵و۶ منو گزارش بزنید لطفا.. لایک صلوات 🙏🙏🙏

خیلی گزارش بزننت کاربریت میترکه بده نی نی یار واست حذف کنه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من تازه سوراخ کردم. سوراخ قبلیم مشکل نداره این جدیده عفونت کرده

منم گوشمو سه تا سوراخ کردم 

سر سومی اینطور شد یا باید از اول طلا مینداختی یا نخ 

حالا موردی نداره نخ بنداز ولی چربش کن الکلم بزن روزی چن بارم بچرخون نخو که نچسبه 

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:

منم سوراخ کردم جدیدنا ببین چون ی ماه اوله همین مدلی میشه برا منم شد ولی همون گوشواره ای ک خود دکتر گذاشته رو بزار طلا بدترش میکنه.روزی یک بار دربیار پماد بزن خوب میشه برا من ک الان خوب شده

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
من دیروز گوشمو سوراخ کردم سوراخ گوشم شد دوتا فعلا نخ انداختم تا خوب شه بعد گوشواره بندازم تا 10 روز ...

نخ خیلی نازکه بخوای بعدا درش بیاری گوشواره بزاری واقعا اذیت میشی از الان گوشواره بزار

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
نخ خیلی نازکه بخوای بعدا درش بیاری گوشواره بزاری واقعا اذیت میشی از الان گوشواره بزار

نخه سه چهار لایه اس همش کرم میزنم میچرخونم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

پماد استریل چشم بگیر بزن نخ بکن گوشت قشنگ تابش بده هر بار الکلم بزن میسوزه اما زودتر عفونتش خشک میشه

منم دورانشو داشتم نگرانش نباش خوشکلی دردسر دره  

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش