2777
2789
عنوان

هر سرماخوردگى كرونا است؟

211 بازدید | 7 پست

هر سرماخوردگى كرونا نيست گلودرد و آبريزش بينى و عطسه كه هممون تجربش كرديم هيچ ربطى به كرونا نداره توصيه شده براى اين موارد كوچيكم بلند نشيد بريد درمانگاه و بيمارستان كه اگه كرونا هم نداشته باشيد اونجا بگيريد

اگ علائم كرونا به خصوص تنگى نفس (نه كه احساس تنگى نفس بلكه هر نفس درد داشته باشه و به سختى انجام شه) يا سرفه ى خشك داشته باشيد بريد يه درمونگاه بلند نشيد بريد سانتر كرونا تا اونجا چند تا آزمايش براتون بنويسن اگر آزمايشاتون مشكوك بود خودشون ارجاع ميدن مركز كرونا

چرا من نمیتونم کرو نا رو بنویسم؟ 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        

ممنون 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من تنگی نفس داره شدید رفته تست نگرفتن فقط گفتن سرفه نمیکنی ینی کرونا😐 نیست فرستادن خونه.الانم اصا حالش خوب نیس داره خفه میشه بزور نفسش بالا میاد میگه تب سرفه داشتم دوروز پیش و بدن  درد الان فقط تنگسی نفس شدیده

خواهر من تنگی نفس داره شدید رفته تست نگرفتن فقط گفتن سرفه نمیکنی ینی کرونا😐 نیست فرستادن خونه.الانم ...

وای خدایا کدوم شهرید ببریدش ی جا دیگه گناه داره😥

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
خواهر من تنگی نفس داره شدید رفته تست نگرفتن فقط گفتن سرفه نمیکنی ینی کرونا😐 نیست فرستادن خونه.الانم ...

خودتون دفترچه شو ببريد پيش يه پزشك براش cbc، cpr و عكس قفسه ى سينه بنويسه هر كدوم مشكل داشت ببريد سانتر كروناى شهرتون