2777
2789
بخدا...اصلا این ویروسه لعنتیو جدی نگرفتن بخدا همش هم تقصیر تلویزیونه که این بیماریو در حد سرماخوردگ ...

اره والا وقتی تا شب انتخابات مردم و دعوت میکنه بریزن بیرون ،تجمع داشته باشن  ،از فرداش یه دفعه اعلام‌میکنه حالا بشینین خونه، معلومه یه عده کم شعور جدی نمی گیرن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هم با اعتماد به نفس میان میگن ما که نمی ترسیم، چی میخواد بشه ،دوست دارم خفه شون کنم 

دقیقا نصف خانواده من اینجورین😐😂

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

یارو تو تلوزیون حرف مفت میزد میگفت چیزی نیست زندگی عادیتونو بکنین جای اینکه به مردم آگاهی و هشدار بدن که مراقب باشن خدا فرداش حالشو جا آورد خودش به ویروس مبتلا شد  تا دیگه سر مردمو شیره نماله نامرد 

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
یارو تو تلوزیون حرف مفت میزد میگفت چیزی نیست زندگی عادیتونو بکنین جای اینکه به مردم آگاهی و هشدار بد ...

اینا که دلشون نمیسوزه خودمون باید رعایت همدیگرو بکنیم

همه مخالف سفرن میگن اونایی که میرن بیشعورن. پس اینایی که موافق سفرن و الان رفتن شمال کیان دقیقا؟؟؟؟ ...

اونا شمالن دیگه  دارن خوش میگذرونن و جوج میزنن وقت ندارن بیان تو سایت

اینا که دلشون نمیسوزه خودمون باید رعایت همدیگرو بکنیم

آخه خودمونم که ببخشیدا بلانسبت یه سری  ، گوسفند تشریف داریم. اگه اینجور نبود که کلا این وضعمون نبود