یخمک_۲۰۰_تومنی مدیر عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2431 عنوان عیدو چیکار کنم اخه | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 22 پست خانواده شوهرم خیییییییلی پر جمعیتنمنم دوتا نی نی دارم که همشون عاشقشونن و قطعااااا بوسشون میکنن.چیکار کنم ک نیان؟ماشینمونم مال جاده نیس و داغونه نمیشه رف مسافرتچیکار کنم ک رفت و امد نشه امسال؟بخدا میترسم وگرنه ادم مهمون نوازیم😱😱😱😱😱😱😱 #اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋♀️ 1398/12/07 | 11:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negjnjoooni عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 3194 اونا پرووتر ازین حرفان میگن واااااای ینی میگی ما مریضیممممممم؟ حالا خوبه همشون معلمن ها بگو منظورم شما نیستی شاید خدایی نکرده من این مشکلو داشته باشم شما دچارش بشید ایشالا بعد این جبران میکنیم
spring_550 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1444 من فردا شب خونه خواهرشوهرم دعوتم و بچمونمیبرم میذارم پیش مامانم اگه بپرسن میگم نمیارم شمام موقع رفتن ... وای تا جایی که میشه نرید من شنیدم از چهارده روز قبل بی علائمه خدایی نکرده یکی داشته باشه و منتقل کنه
یخمک_۲۰۰_تومنی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2431 وا بگو میگیرید. شوخی نیست که. هرسال میرن مسافرتکاش امسالم برن.اه گندش بزنن😒😒😒😒 #اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋♀️
spring_550 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1444 من رو از بقیه عروساشون بیشتر دوست دارن مخصوصا بچهامو اگه اون یکی ها رو نرن قطعا میان خونه ما😫😫😫 ... دیگه میل خودت من بودم ی جوری کنسل میکردم یا میگم ی بزرگتر به خواهر برادرا بگه نرن فامیلای دورترم میگفتم بهشون هر کیم میخواد نیاد بعدا الان وقتی نیست ناراحت بشن با این دلیل موجه
یخمک_۲۰۰_تومنی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2431 دیگه میل خودت من بودم ی جوری کنسل میکردم یا میگم ی بزرگتر به خواهر برادرا بگه نرن فامیل ... اره ممنون حتما میگم😫بهتره ب مادرشوهرم بگم اطلاع بده #اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋♀️
درستی عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 284 بچه ها رودربایستی رو بزارید کنار هر کی نارحت میشه هم بشه یک لیوان آب میخوره حالش خوب میشه به فکر بچه هاتون و سلامتیتون باشید کسی که درک و شعور نداره همون بهتره رفت وآمد نکنید باهاشون
سلناخانومم عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3875 چرا میری کلا. شما بگیری دور ازجون بچه ات هم میگیره. تو شهر ما فعلا خبری نیست سرکار میرم هر روزم با کلی آدم سر و کار دارم نمیشه که بگم فقط خونواده شوهر کرونایین
سلناخانومم عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3875 وای تا جایی که میشه نرید من شنیدم از چهارده روز قبل بی علائمه خدایی نکرده یکی داشته باشه و منتقل کنه من خودم سرکار میرم بیشتر باید اونا از من بترسن کارمم با پوله حسابدارم دیگه بدتر