2777
2789
عنوان

خونه سازی

156 بازدید | 26 پست

سلاااام خوبین 

یادمه ک حدودا  مرداد ک تاپیک  زدم میخام برم خونه مادرشوهرم اینا تا توی حیاطشون خونه درست کنیم 

خیلی ها گفتن کار خوبی میکنی تشویق کردن خیلی هام انرژی منفی دادن 

پناه برخدا امروز خونمون تموم میشه فقط مونده کاشی کف آشپزخونه 

اونروز اومدم استرس و دلنگرونیمو باهتون تقسیمص کردم امروز اومدم شادیمو باهاتون تقسیم کنم 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم

تموم شد عکس بزار منم تگ کن بیام ببینم😄

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

مبارکه ان شالله ب خوشی تن سالم عکسم میدی😍

مرسی فداتشم اره حتما 

تموم بشه پهن کنم عکس میدم 

اخه هنوز کلید پربز ها وصل نشده خیلی خوشحالم  ک تموم شد

این چندوقت خیلی اذیت شدیم منو همسر حتی گاهی خانواده هسرمم اذیت کردیم و اذیت کردن اما تموم شد 

پدرشوهرم کمکون کرد امیدوارم براش عروس خوبی باشم و همسر خوبی برای شوهرمم

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
مبااااااارکه عزیزم انشالله با شادی و سلامتی و ارامش توش زندگی کنید

ممنون عزیزم انشالله همه مستاجر هاا صاحبخونه شن

بسلامتی عزیزم تموم شد عکس بزار منم تگ کن بیام ببینم😄

چشم‌حتما پهن کنم عکس میدم 

مبارکههههه ولی واقعا سختی داره من زندگی کردم تو طبقه بالاشون واقعا سخت بود با اینکه خیر سرشون توی مر ...

اره درسته اما ما روابطمون محدوده خیلی محدود هرچند بازم جا داره برای بعضی کارا و حرفا 

خونتون کاملا جدا از  مادرشوهره یا مشترکه. ؟؟ به اسم شوهرته ؟؟؟ یا چون تو حیاط اوناست به اسم ا ...

ن عزیزم ی خونه ۹۵ متری جداست 

اما تو یک حیاطیم 

زمین قبلا قولنامه ای ب همسرم داده پدرشوهرم 

ن عزیزم ی خونه ۹۵ متری جداست  اما تو یک حیاطیم  زمین قبلا قولنامه ای ب همسرم داده پدر ...

اوکی

گفتم هزینه کرده  یه وقت حق کشی نشه

مبارک باشه عزیزم انشالله به دل خوش و سلامتی 💖

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
اوکی گفتم هزینه کرده  یه وقت حق کشی نشه مبارک باشه عزیزم انشالله به دل خوش و سلامتی 💖

مرس ک نگران شدی گلم😚😚 ممنون 

اره درسته اما ما روابطمون محدوده خیلی محدود هرچند بازم جا داره برای بعضی کارا و حرفا 

درسته مام رابطمون محدود بود ولی خو دخالت هی هست باید صبوری کنی و یه گوشت در باشه یکی دروازه که من نبود  خیلی حرف و کاراشون روم تاثیر داشت  ولی شما کلا به یورت بگیر 

درسته مام رابطمون محدود بود ولی خو دخالت هی هست باید صبوری کنی و یه گوشت در باشه یکی دروازه که من نب ...

منم اوایل اینجوری ودم اما الان نه کلا بقول شما  به یورم میگیرم 

وای خیلی شوق دارم 

و اینکه عاشق اسمتم ملوچک نازدار😍