2777
2789
عنوان

بنظرتون آشتی کنم یا نه

1032 بازدید | 20 پست

همونیم ک گفتم قهر کردم خونه ی بابامم و باردار شدم

چند روز پیش با شوهرم قرار  گذاشتم و  اون گفت بیا بریم خونه قال قضیه رو بکن  اما من قبول نکردم  

حسابی خرم کرد  اما میترسم باز بهش اعتماد کنم

بهش گفتم دست بزن رو بزاری کنار  گفت خدا کنه دستم بشکنه  من خیلی دوست دارم

گفتم باید بزاری ادامه تحصیل بدم و برم دانشگاه  گفت باشه حرفی ندارم

گفتم باید سیگارو ترک کنی تا قبل عید  گفت قول میدم بخاطر تو

گفتم دعوا میشه عصبی نشی دادو فریاد کنی تمام همسایه ها بفهمن  گفت تو راست میگی چشم

( خیلی چیزای دیگ    گفتم همرو قبول کرد کلی قربون صدقم رفت گفت من دیوانه وار عاشقتم  توروخدا برگرد    یعنی همرو موافقت کرد من شک کردم داره دروغ میگه

مثلا اون اصلا نمیتونه سیگارو قرص رو کنار بزاره  یا اصلا دوست نداره من برم دانشگاه )

عصابم خورد باز داشت دروغ میگفت  ولی همش قربون صدقمم میرفت دستمو بوس میکرد  منم اون لحظه خام شدم نتونستم حرفامو کامل بزنم  

و بهش نگفتم بی بی چک زدم مثبت شده چون میگفتم حاملم ذوق مرگ میشد و نمیزاشت دیگ برگردم خونه بابام و زبونش سه متر دراز میشد که بچم تو شکمته و این حرفا

الان دو روزه فکرم خیلی درگیره بهش اعتماد کنم برگردم   میدونم تمام قولاش دروغه

دوشبه  اونقد فکروخیال میکنم  اسید معدم بالا میزنه و تا صبح همش استفراغ میکنم    نمیدونم واقعا چکار کنم

عقلم میگه اعتماد نکن بچه رو سقط کن  اون رو هم وارد این زندگی پر از دعوا و مشاجره نکن و طلاق بگیر

اما دلم یچیز دیگ...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بار هواست، امضا محضری ازش بگیر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برو محضر امضا بگير  دوروز ديگه ميگه بچه داري نميخاد درس بخوني  خام نشو با چارتا حرف  ...

اره بایدم برم محضر      اونجا این شرایط رو تو عقدنامه مینویسه؟ بعد اون امضا میکنه

اونقد قول داده و زده زیرش اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم دست خودم نیست  تو این اوضاع حامله نمیشدم تا الان طلاق گرفته بودم

شوهرت معتاده؟؟ ما نمیتونیم اینجا تصمیم بگیریم واست عزیزم. چون ما اخلاق شوهرت ندیدیم. خودت بهتر میشناسی. خوت بشین فک کنم با عقل خودت تصمیم بگیر. ببین قبلا که یه قول‌هایی بهت میداد بعدش عمل می‌کرد یا زیرش میزد. اگه زیرش میزده که ایندفه هم همونجور فقط میخاد برگردونه سر زندگیت. چون براش سخته در به در شده.. خواب و خوراک نداره 

یه فرصت بده بهش تاچند روزم از حاملگیت حرف نزن ک نزاره بری خونه بابات اگه دوباره اخلاقش برگشت اونوق ...

خیلی خسته شدم  دلم میخاد یباری قال قضیه کنده شه

اما همین بهترین کاره باید بهش یه فرصت دیگ بدم

اولا ازمایش بده . دوما تعهد محضریی ازش بگیر. این فکرای مسخره که سقط و اینارو هم بنداز دور

هنوز دکتر هم نرفتم دفترچم خونه خودمه  برم خونه سونوگرافی میدم  حتما ازش تعهد میگیرم