2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه،قالب منم همینه👌🌺

کاش دستورش بهم میگفتی کامل و جنس قالبت چیه ؟؟ 

منم تدستر دارم اما تاحالا ازش استفاد۶ نکردم برا کیک لطفا دستورش بهم بگو 

من یه عمره خنده رو صورتم قاچاقه
آره منم کیکتو دیدم متوجه شدم.منم تو تستر درست میکنم کیک شیرینی همه چی خیلی خوب میشه

میشه دستورش بهم بگی عاشق کیک شکلاتیم تستر دارم تا حالا کیک توش دزست نکردم 

کاش دستورش بهم میگفتی کامل و جنس قالبت چیه ؟؟  منم تدستر دارم اما تاحالا ازش استفاد۶ نکردم برا ...

قالبم سایز سی جنسش آلمینیومه دستورشم صبر کن عکس بگیرم برات میفرستم از رو برنامه پاپیون برمیدارم.من انواع کیک وشیرینی رو تو تستر درست میکنم.اکثرا دماش رو ۱۶۰میزارم

😎😎😎
قالبم سایز سی جنسش آلمینیومه دستورشم صبر کن عکس بگیرم برات میفرستم از رو برنامه پاپیون برمیدارم.من ا ...

مرسی عزیزم چطور سالم درش میاری قالب ؟؟؟

قالبم سایز سی جنسش آلمینیومه دستورشم صبر کن عکس بگیرم برات میفرستم از رو برنامه پاپیون برمیدارم.من ا ...

طبقه وسط میزارید ؟؟ توسترت چه مارکیه ؟؟ من بلد نیستم دکمه طبقه رو انتخاب کنم الان عکسش میف ستم که بدونی منظورم کدومه 

مرسی عزیزم چطور سالم درش میاری قالب ؟؟؟

روغن جدا کننده میزنم یه قاشق آرد یه قاشق کره یه قاشق روعن مایه همه رو باهم خوب مخلوط میکنم میزنم به قالبم بعد پخت یکم که سرد شد از قالب درمیارم

این موادش

😎😎😎
کاش دستورش بهم میگفتی کامل و جنس قالبت چیه ؟؟  منم تدستر دارم اما تاحالا ازش استفاد۶ نکردم برا ...

همون کیک عصرانه هست

من

۳تا تخم مرغ

آرد ۲لیوان ونیم

آب ی لیوان (اگه شیر بود که چه بهتر)

روغن تقریبا ی لیوان(یکم کمتر از آب باشه)

شکر ی لیوان

وانیل قاشق چای خوری

بکینگ پودر ی قاشق غذاخوری

اول تخم مرغا رو س دقیقه باهمزن زدم تا کف کنه

همه مواد رو به جز آرد ریختم با هم زن چن دقیقه زدم 

یکدست که شد،آرد رو کم کم ریختم(وانیل و بکینگ پودر رو قاطی آرد کردم) و رو دور کند دو سه دقیقه زدم

کف قالبمو روغن ریختم وآرد،بعد بادستم همه جاش پخش کردم

تستر رو قبلا روشن کردم

طبقه وسط

دمای ۱۵۰

نیم ساعت

میپزه

جنس قالبمم فکر کنم چودنه

روغن جدا کننده میزنم یه قاشق آرد یه قاشق کره یه قاشق روعن مایه همه رو باهم خوب مخلوط میکنم میزنم به ...

روغن جدا کننده باید از کجا بخرم