2777
2789
عنوان

کیا دمنوش نیوشا خوردن؟

378 بازدید | 16 پست

سلام بچه‌ها کسی هست که با این پکیجای دمنوش نیوشا لاغر شده باشه؟ میخام بخرم نمیدونم اثر میذاره مثل این عکسایی ک تو پیجا میبینم یا ن ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دمنوشا فقط جنبه تبلیغ داره عزیزم

در کنار دمنوش باید حتما ورزش باشه

خودت میتونی با دارچین،زنجبیل و زعفرون دمنوش لاغری درست کنی

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
این دمنوشا فقط جنبه تبلیغ داره عزیزم در کنار دمنوش باید حتما ورزش باشه خودت میتونی با دارچین،زنجبی ...

اخه عزیزم من مشکل کمکاری تیرویید دارم و این مشاور میگه ک مصرف این دمنوشها به درمان تیرویید هم کمک میکنه اخه هرچی رژیم میگیرم زیاد اثری روم نداره ب خاطر این مشکلم

واقعا چقدر کم کردی؟ سایزم کم کردی؟  

آره بخدا. وزینیم ساعت ورزش و رقص داشتم در عرض یک ماه چهار سایز تقریبا کم کردم. ولی بعدش فهمیدم باردارم دیگه نتونستم بخورم. راستی باید هر دمنوش رو به موقع بخوری 

اخه عزیزم من مشکل کمکاری تیرویید دارم و این مشاور میگه ک مصرف این دمنوشها به درمان تیرویید هم کمک می ...

اصلا همچین چیزی امکان نداره عزیزم

اکثر خانما کم کاری تیرویید دارن و تونستن لاغر کنن منتها بخاطر مشکلشون کاهش وزنشون دیرتر و کندتره

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
آره بدا. وزینیم ساعت ورزش و رقص داشتم در عرض یک ماه چهار سایز تقریبا کم کردم. ولی بعدش فهمیدم باردار ...

اها چ خوب خوشبحالت 😍

کاش منم بتونم اصن هرکاری میکنم نتیجه نمیگیرم چون کمکاری تیرویید هم دارم ☹️

اها چ خوب خوشبحالت 😍 کاش منم بتونم اصن هرکاری میکنم نتیجه نمیگیرم چون کمکاری تیرویید هم دارم ☹️

اراده قوی خیلی مهمه. من دوباره تصمیم دارم بعد شیردهی بازم بخرم. انقد حالم خوب بود تو اون زمان. پرانرژی بودم 

اخه عزیزم من مشکل کمکاری تیرویید دارم و این مشاور میگه ک مصرف این دمنوشها به درمان تیرویید هم کمک می ...

منم کم کاری تیرویید داشتم  تازه عود کرد و دکتر گفت باید جراحی کنی و خطرناکه و سریعا جراحی کردم و الان تیرویید ندارم بجاش قرص میخورم

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝