الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودت میتونی با دارچین،زنجبیل و زعفرون دمنوش لاغری درست کنی
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧
این دمنوشا فقط جنبه تبلیغ داره عزیزم در کنار دمنوش باید حتما ورزش باشه خودت میتونی با دارچین،زنجبی ...
اخه عزیزم من مشکل کمکاری تیرویید دارم و این مشاور میگه ک مصرف این دمنوشها به درمان تیرویید هم کمک میکنه اخه هرچی رژیم میگیرم زیاد اثری روم نداره ب خاطر این مشکلم
آره بخدا. وزینیم ساعت ورزش و رقص داشتم در عرض یک ماه چهار سایز تقریبا کم کردم. ولی بعدش فهمیدم باردارم دیگه نتونستم بخورم. راستی باید هر دمنوش رو به موقع بخوری
اخه عزیزم من مشکل کمکاری تیرویید دارم و این مشاور میگه ک مصرف این دمنوشها به درمان تیرویید هم کمک می ...
اصلا همچین چیزی امکان نداره عزیزم
اکثر خانما کم کاری تیرویید دارن و تونستن لاغر کنن منتها بخاطر مشکلشون کاهش وزنشون دیرتر و کندتره
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧