2777
2789
عنوان

اون باید برام خرج کنه

278 بازدید | 15 پست

دوست دارم یکی اون لباسو بهم هدیه بده یا فلان طلا رو برام بخره😶واقعن فشار اقتصادی بدتر از کروناست،کسی میدونه کسی که زود عصبانی میشه مشکلش چیه ؟دوستامم امشبو همیشه بم میگن ازدواج کن ،اکثرشونو که زود عروسی کردن آدم وضع مالی خوبی نگرفت و من نمیخام ،ولی بحث مالی خوبیش اینه اگه خوب باشه خرجتو میده ،😐شاید از بس بم گفتن ورو این موضوع حساسم عصبی میشم ،وقتی درکم نمیکنن خیلی عصبی میشم ،همیشه حال ندارمو عصبی ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله ی شوهرم همیشه میگه یا با ادم پدپولدار ازدواج میکنم یا تا آخر عمرم مجرد میمونم

عزیزم. ازدواج اگه منطقی نباشه و اگه طرف دستش به دهنش نرسه بدرد هیچی نمیخوره. انگار که داری روی یه پل پوسیده که هر لحطه امکانش هست فرو بریزه قدم میزنی. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

شاید اهن خونت پایین 

بعدم پول زیاد مهم نیست درحدی باشه ک محتاج کسی نشد و دستش ب دهنش برسه کافیه شاید اونکسی ک خیلی پول داره اخلاق خوبی نداشته باشه اون موقعس ک ارزو میکنی خرجتو نده ولی اخلاقش خوب باشه ک ارامش داشته باشی 

اعصابتم اگه ضعیف یا بخاطر کمبود اهن یا بخاطر درگیری فکری زیاده روزانه دمنوش گل محمدی بخور و عرقیجاتی ک ارامبخشن 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌