2777
2789

بچه ها من توی مقوله ی ازدواج الان توی مرحله ی دریافت هستم؛یعنی دوتا کیس خوب امروز شمارمون و از جایی گرفتن.من تا الان عالی بودم الان یه کوچولو افکار....نمیخوام اسمشو ببرم اومده سراغم.چیکار کنم که حسم و ارتعاشم عالی بمونه و دریافت کنم؟ 

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤

خودتو کنارش تصور کن مثلا تو ماشین رستوران مثلا بهت ی کادو توپ میده من اینجوری جواب میگیرم البته برا ازدواج اصلا استفاده نکردم از جذب ولی برا لوازم خونم استفاده کردم جذبم شده

❤تویی ک داری امضامو میخونی برا عاقبت بخیری من دعا کن عزیزم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خیر براتون پیش میاد🍀

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
بشین توی دفتر هر اتفاق خوبی که برات افتاده رو بنویس و آرزوهات هم بنویس یعنی معجزه میکنه

واضح تر میگی عزیزم؟من هر روز سپاسگزاری و تجسم و اینا دارم.ولی این کیسارو هنوز ندیدم نه چیزی میدونم ازشون.فقط شغل هاشون رو میدونم

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤

مثلا اومدم خونه جدیدم کنسول نداشتم پولم نداشتم تو اینستا دیدم ی خانومه از تو دیوار ی کنسول خوشگل خریده ۱۲۰۰تومن و رنگش کرده انقدر گفتم منم میتونم کنسول مورد علاقمو بخرم و انقدر تصورش کردم ک بعدش دقیقا ی کنسول با ی قیمت خیلی کم خریدمش 

❤تویی ک داری امضامو میخونی برا عاقبت بخیری من دعا کن عزیزم ❤

خانوما قانون رهایی چیه؟؟یعنی من زیاد چسبیدم بهش؟

من یکو دوست داشتم اما چند ماه بیخیالش شدم

بعد از حدود 6 ماه ابراز علاقه کرد جدی و برای ازدواج

اینبار عاشقش شدم..خیلی سعی کردم نزدیکش بشم..شبانه روز بهش فکر میکردم..یکسال شده دقیقا

الان 3 ماهه بی هیچ دلیلی یهویی غیب شده..چرا اینطوری شد؟

واضح تر میگی عزیزم؟من هر روز سپاسگزاری و تجسم و اینا دارم.ولی این کیسارو هنوز ندیدم نه چیزی میدونم ا ...

فکر کن ببین مثلا بنویس آرزو داشتم فلان جا برم 'و رفتم یا بنویس فلان چیز میخواستم و گرفتم 'اینجوری باعث میشه ذهنت بگه پس به این آرزوت هم میرسی 

و آرزوی ازدواجت با جزییات بنویس و تصور کن و از رسیدن بهش توی ذهنت خوشحال شو و حتی نقاشیش بکش