2777
2789

سلام من هفته ۳۸ بارداری ام دوشبه که شکمم سفت میشه مثل سنگ و فشار روبه پایین شدید دارم که حس میکنم بچه داره میاد بیرون ولی درد ندارم بنظرتون زایمانم نزدیکه لازمه برم بیمارستان

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بذار درد بگیری

اینجوری اذیت می شی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید رحمت داره وا میشه چقد واااقعا یه جوری هسین بیخیالین بهتره بدونی اگه نری امکان داره بچت خفه بشه یا دسشویی کنه ریه هتش خراب بشن

میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏
بله اگه مثل سنگ میشه انقباض، حتما سریع برو بلوک زایمان معاینه و یا تست ان اس تی بده

زیر دلم خیلی سفت میشه مثل سنگ

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
خب شاید رحمت داره وا میشه چقد واااقعا یه جوری هسین بیخیالین بهتره بدونی اگه نری امکان داره بچت خفه ب ...

اخه ماماهای بیمارستان بهم گفتن تا وقتی بالای شکمت سفت نشده وقت زایمانت نیست روی شکمم شله ولی زیر شکمم سفت شده

لزوما همه نباید درد داشته باشن، من خودم تو هر سه تا زایمانام بدون درد رفتم بیمارستان و 5 سانت باز بو ...

هفته چندم بودین ؟

بزار دردات شروع بشن بعد برو اینجوری اذیت میشی

همیشه هم زایمان طبیعی با درد نیست.من خیلیارو شنیدم هیچ دردی نداشتن.یکی از دوستای خودم میگفت یه دردای ریزی داشتم همش احساس میکردم بچه م تو رانمه.میگفت بیمارستان که رفتم حین معاینه بچم به دنیا اومده.

مادر شوهر خودم هفت شکم اورده میگفت اصلا درد نداشتم از پاره شدن کیسه اب فهمیدم موقع زایمانه.خود شوهر دم در بیمارستان به دنیا اومده🙂

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

من روز قبل از زایمانم صبحش لک داشتم با درد خفیف تا 8شب موندم بعد پیاده هم رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت برو خانوم دهانه رحمت اخ نگفته تا دو هفته دیگه زایمان نمیکنی برگشتنی دردام بیشتر شد تا صبح روز بعد درد کشیدم یعنی دم صبح دیگه به گریه افتادم  رفتم بیماریتان گفت7سانت بازی به یه ساعت نکشید زایمان کردم راحته زایمان درداتو خونه بکش اونجا اذیت میشی

ببین انقباض کل شکم سفت میشه اصطلاحا میگن باید وقتی تو اون لحظه ب شکمت دست میزنی سفتیش در حد سفتی پیش ...

دقیقا همینجوریه