2777
2789

سلام دوستان.من به خاطر لکه بینی رفتم دکتر زنان. برام آزمایش نوشت. Pt بالا بود. دوباره آزمایش رو تکرار کرد بازم بالابود. ارجاع داد به دکتر غدد اونم تکرار کرد و آزمایش کبد نوشت. کبدم خداروشکر مشکلی نداره ولی pt بازم بالا بود. ارجاع داد به دکتر خون و آنکولوژی . نرفتم فعلا.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد از سقطم پی تی بالا بود  مال غلظت خونه یعنی خونت غلیظه منم متخصص خون رفتم آسپیرین خوردم ...

لکه بینی پریود.

دکتر گفت جاییت زخم شه دیر خوب میشه ؟گفتم اره تقریبا

مال تو به خاطر سقط بود؟

لکه بینی پریود. دکتر گفت جاییت زخم شه دیر خوب میشه ؟گفتم اره تقریبا مال تو به خاطر سقط بود؟

فکر کنم سقطم بخاطر غلظت خون بود یعنی قلش تشکیل نشد جریان خون تو بدنم کم بود خون به جنین نرسیده بود....

آب زیاد بخور ولی برو دکتر خون خیالت راحت بشه

سلام عزیزم، pt زمان انعقاد خون رو نشون میده.و زمانی که کسی خونریزی غیر عادی داشته باشه یا وارفارین مصرف کنه نوشته میشه.

دقیق نمیدونم ولی فک کنم pt بالا یعنی این که مدت زمان انعقاد خون شما از حد طبیعی بیشتره و خب خدایی نکرده اگه خونریزی پیش بیاد دیرتر بند میاد.

خودتو نگران نکن ولی حتما برو پیگیرش باش

سلام عزیزم، pt زمان انعقاد خون رو نشون میده.و زمانی که کسی خونریزی غیر عادی داشته باشه یا وارفارین م ...

ممنون از توضیحاتت.

اره جاییم زخم شه دیرتر بند میاد

لکه بینی هم دارم موقع پریود هرماه

عزیرم شما مشکلت حل شد؟خواهر منم الان pt 17 زده تو ازمایشش ،چی تشخیص دادن برای شمارو؟

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
خواهرتون چی شد آزمایششون منم کمی بالا شده

دکتر گفت خیلی بالانیست ممکنه خطای ازمایشگاه باشه دوباره ازمایش نوشته

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
آهان مرسی inr هم داشته آزمایششون

اره عزیرم اونم بالا بود ۱.۳ بود🤦🏻‍♀️