2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برم خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 52 پست
تایید نشد که،از کجا خبر دار شدین شما!؟

عزیزم کانال خبر فوری خوندم بزار پیامشو کپی کنم برات

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونو نمیتونم،سخت پسندم هزار بار بازارو زیرو رو میکنم

تو این شرایط بهترین گزینه س اتفاقا برا سفارش مدلای بیشتری میبینی دستت بازتره بازم تاکید میکنم نری بیرون حداقل دوهفته بصبر 

میگم تا نیومده برم از کجا معلوم کی میاد کی میره😄

حالا هر وقت بره خرید که واجب نیست عزیزم بهتره نری شاید افرادی باشن که ناقل ویروس باشن بدون علامت الان هر کس نباید تنها به فکر خودش باشه باید ۸۰ میلیون نفر رو درنظر بگیره بندگان خدا اونهایی که حالا به هر دلیلی نقص دارن توی سیستم ایمنیشون سلامتشون از همه بیشتر درخطر هست ماها که بچه نیستیم بهتره نریم بیرون وگرنه با این بیخیالی مردم ممکن هست عید هم نداشته باشیم و توی هوای بهاری که همه معمولا عاشقش هستن باید خونه نشین باشیم حداقل همه ۳ هفته کامل مواظب باشن وخودشون رو قرنطینه کنن توی خونه هاشون😂😂😂😂خیلی حرف زدم توی دلم مونده بود😍😍😍😍امیدوارم دوست خوبم ناراحت نشی از حرفهام

گروه آبی  وزن اولیه ۷۹/۱۵۰🤕 وزن هدف ۶۵ 😃
حالا هر وقت بره خرید که واجب نیست عزیزم بهتره نری شاید افرادی باشن که ناقل ویروس باشن بدون علامت الا ...

نه عزیزم ممنون که وقت گذاشتی🌹

اره دیگه جامعه عین کشتی میمونه اگ کسی صرفا بخاطر اینکه جایه خودشه و میتونه کشتی رو سوراخ کنه جون همه ساکنین و به خطر میندازه....دقیقا این حرفم شامل خیلیا میشه...منم دوست ندارم تو این حماقت باشم،من چون فکر میکردم ویروس هنوز اینجا نبومده از دوستان نظر خواهی کردم

🔺اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

🔹در پی انتشار خبری در خبرگزاری تسنیم مبنی بر ترخیص دو نفر از مبتلایان به ویروس کر ونا در اردبیل، ضمن تکذیب این خبر به اطلاع عموم هم استانی های عزیز می رساند براساس اطلاع رسانی های قبلی توسط دانشگاه، تعداد ١١ مورد مشکوک به این بیماری در استان ( ٢ مورد در پارس آباد و ٩ مورد در اردبیل) تشخیص داده شده که نمونه آزمایش جهت بررسی بیشتر به تهران ارسال گردیده که با توجه به تعدد نمونه های ارسالی از سراسر کشور، فعلا جواب این آزمایشات مشخص نشده است و موردی غیر از این موارد مذکور در حال حاضر در استان وجود ندارد.

@khabarfouri

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
🔺اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل 🔹در پی انتشار خبری در خبرگزاری تسنیم مبنی بر ترخیص دو نفر ا ...

اره دیگه منم منظورم همین بود،که مشکوک هستن فقط،ولی بازم ترس داره😑

ممنونم ازتون🌹