2777
2789

نامزد من خیلی مهربونه اما ساکتو سرده هیج وقت ابراز احساسات نمیکنه من‌همیشه تو خانواده و فامیل بخاطر سر زبونم مرکز احترامو توجه بودم بعضی وقتا خیلی دلم برا خودم می سوزه من پر شیطنتم پر حرفو انرژیم اما نامزد من خیلی ساکتو سرده  یه حرفی میزنم یه چیزی تعزیف میکنم با هیجان ولی اون با عادی برخورد کردنش میزنه تو ذوقم اشکمو در میاره  منم مجبورم سکوت کنم ب روش نیارم ک تهش دعوامون بشه یه مشکل شم رو مشکلاش یا بشم یه ادم غرغرو من برونگرا اون درونگرا ارزوی یه قربون صدقه رو دلمه ارزوی یه محبت کردن ساده  اصلا یه چت کردن طولانی یه مکالمه تلفنی ب دلم مونده برام شده حسرت  تا باهاش حرف نزنم حرف نمیزنه خیلیییی حسرتا باهاش ب دلم مونده چون سطح‌مالیو فرهنگیمونم خیلی تفاوت داره خیلی دلم گرفته از بی احساسیش😔

ایشالله ک زندگی همتون پر محبت باشه و خوشحال باشید❤

ایشالله که خدا یه نگاهیم ب زندگی من بندازه

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره شوهرای مام گلی به سرمون نزده از سرکار ک میان برج زهرمارن انگار چه کاری کردن والا ماهم صبح تاشب توخونه بابچه داری و خونه داری جون میکنیم به روی شوهر ک نمیاریمو ادااصول دربیاریم درکل منم عین توام ولی ازبس تو ذوقم خورده یادم رفتع که بودم و که شدم....

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

منم دقیقا مشکل تورو داشتم

اون اوایل ارزوم بود

حالا بعد از ۲۰ سال من افتاده شدم و اون تازه یادش افتاده عاشقی کنه

اون محبت کلامی میکنه من میخندم

نوازشم میکنه میخندم

از رنگ موهام تعریف میکنه میخندم

از اندامم تعریف میکنه میخندم

براش سواله

میگم اخر با این موهای سفیدت خیلی بامزه میشی وقتی یواشکی برام شیطونی میکنی

امیدوارم شوهر تو زود بفکر بیفته