2777
2789
عنوان

صابون

139 بازدید | 12 پست

خانوما کمکم کنید من مجبور شدم درون دهنمو با اب و صابون بشورم همیشه هم برای شستن دست و صورت از صابون استفاده میکنم حالا که میگن صابون خودش باعث مریضی میشم خیلی ترسیدم که نکنه بیماری بگیرم حالا چکار کنم😭

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...

یعنی چی مجبور شدم درون دهنمو با آب و صابون بشورم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان داشتم غکر میکردم ویروس از بین میره ایشالا ولی خیلیامونم سرطارن پوست نگیریم خوبه با ابثینهمه الکل و شوینده و...

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
یعنی چی مجبور شدم درون دهنمو با آب و صابون بشورم

داداشم اذیتم میکرد ساعتشو کرد تو دهنم منم از ترسم با صابون شستم😭😂😂

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
الان داشتم غکر میکردم ویروس از بین میره ایشالا ولی خیلیامونم سرطارن پوست نگیریم خوبه با ابثینهمه الک ...

😂😂😂😭

داداشم اذیتم میکرد ساعتشو کرد تو دهنم منم از ترسم با صابون شستم😭😂😂

خب عزیزم درون دهانتو با خمیردندان و دهانشویه میشستی

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خب عزیزم درون دهانتو با خمیردندان و دهانشویه میشستی

چبدونم دیگه اون موقع فکرم به اونا نرسید😭

برو مسواک بزن بعدش چند بار اب نمک غرغره کن و یه لیوان شیر بخور 

دوروز پیش بود😒